fbpx
Yksilökuntoutus

Yksilökuntoutus

Yksilöllinen kuntoutus vastaa asiakkaan omaan kuntoutustarpeeseen. Kuntoutuksen tavoitteena on edistää toimintakykyä ja voimavaroja omassa elinympäristössä. Aktiivinen osallistuminen ja oman toiminnan lisääminen ovat siten yksilökuntoutuksen keskeisiä teemoja. Yksilöllisellä kuntoutusjaksolla kuntoutuja tapaa monia eri ammattilaisia, jotka yhteistyössä edistävät parempaa arjessa tai työssä selviytymistä.

Yksilölliseen kuntoutukseen voi hakeutua Kelan vaativana lääkinnällisenä kuntoutuksena sekä harkinnanvaraisena kuntoutuksena, vakuutusyhtiön maksamana tai itse maksaen.

Meidän tavoitteemme on tarjota sinulle tai läheisellesi parempaa arkea. Palveluksessanne ovat motivoituneet ja kokeneet kuntoutuksen ammattilaiset.

Miten kuntoutukseen pääsee? Tutustu hakuohjeisiin täällä.
Ota yhteyttä kuntoutustoimistoon: 050 394 7524

Vaativa moniammatillinen yksilökuntoutus

Vaativaan lääkinnälliseen kuntoutukseen voivat hakea henkilöt, joilla on sairaudesta tai vammasta johtuvia toimintakyvyn rajoitteita. Kelan vaativa lääkinnällinen kuntoutus on suunnattu alle 65-vuotiaille.

Harkinnanvarainen kuntoutu

Moniammatillinen yksilökuntoutus

Kelan moniammatilliseen yksilökuntoutukseen voi hakeutua, kun kokee tarvitsevansa kuntoutusta työ- ja toimintakykyä turvatakseen. Harkinnanvaraista kuntoutusta voivat hakea myös yli 65-vuotiaat (toisin kuin Kelan vaativaa lääkinnällistä kuntoutusta).