Vuoden 2021 KIILA-kurssit haettavissa 1.9.2020 alkaen

Kiila-kuntoutus

Vuoden 2021 KIILA-kurssit haettavissa 1.9.2020 alkaen

Vuoden 2021 KIILA-kursseja voi hakea 1.9.2020 alkaen

Vuoden 2021 KIILA-kuntoutuskurssit ovat työnantajien, ammattiliittojen ja yhdistysten haettavissa 1.9.2020 alkaen. 

Kelan järjestämä KIILA-kuntoutus on tarkoitettu työssä oleville henkilöille, jotka tarvitsevat tukea työkykyynsä. KIILA-kuntoutus voi toteutua joko KIILA-kurssina tai uutena KIILA-yksilöpalveluna.

Kursseja voivat hakea työnantajat yhteistyössä työterveyshuollon kanssa sekä ammattiliitot ja yhdistykset. Kursseja voi hakea ympäri vuoden sitä mukaa kun työpaikalla ilmenee kuntoutuksen tarvetta. Kurssin koko on 5–8 kuntoutujaa.

Miten KIILA-kursseja haetaan

KIILA-kuntoutuskurssia voi hakea KIILA-kurssien asiointipalvelussa. Palveluun kirjaudutaan Suomi.fi-tunnistuksella. Palvelun käyttäjä tarvitsee Suomi.fi-valtuuden ”Kuntoutuskurssitarpeen ilmoittaminen”.

Ota yhteyttä, edetään yhdessä!

Työnantajat, ammattiliitot ja yhdistykset, nyt kannattaa siis ottaa yhteys meidän KIILA-kuntoutuksesta vastaavaan, Jari Lehtoseen. Hän ohjaa eteenpäin kurssin hakemisessa.

Kuntoutuksen ohjaaja, työfysioterapeutti
Jari Lehtonen p. 0503947502 tai jari.lehtonen@kuntke.fi.

 

Myös yksittäinen työntekijä voi hakea KIILA-kuntoutusta

Myös yksittäinen työntekijä voi hakea ammatilliseen KIILA-kuntoutukseen, joko oma-aloitteisesti tai työterveyshuollon tai esimiehen ehdotuksesta.

Työntekijä voi etsiä KIILA-kursseja kuntoutuskurssihaulla tai hakea KIILA-yksilöpalvelua ja valita itse kuntoutusta toteuttavan palveluntuottajan.

KIILA-yksilöpalvelussa palveluntuottaja kokoaa yksittäisistä asiakkaista ryhmän. Ryhmä voi olla ammattialakohtainen tai koostua eri alojen ammattilaisista. Ryhmän koko on 3–5 kuntoutujaa. Yksilöpalvelu sisältää useampia yksilöllisen valmennuksen käyntikertoja kuin kurssimuotoinen KIILA-kuntoutus.

Lue lisää meidän KIILA-kuntoutuspalveluistamme täällä!