Vapaa-ajan palvelut

Vapaa-aikaan Kuntoutuskeskus Kankaanpää tarjoaa monien liikunta-aktiviteettien lisäksi hemmottelua, viihdettä ja erilaisia tapahtumia kaikille. Kuntoutujille ja majoittujille vapaa-ajanohjaajamme järjestävät lisäksi erilaisia retkiä, kulttuurielämyksiä ja ohjattua yhteistä tekemistä. Verstaalla taas tehdään kädentaidonohjaajan opastuksella monenlaisia tuotoksia kotiin viemisiksi.

Tervetuloa viihtymään monien mahdollisuuksien äärelle!

vapaa-aika

Hemmotteluhoidot

Palveluvalikoimastamme löydät monenlaisia hyvinvointiasi tukevia ja hemmottelevia hoitoja. Tutustu tarjontaamme ja täydennä kuntoutusjaksoa tai muuta vierailuasi näillä ihanilla lisäpalveluilla!

Varmista hoidon saatavuus ja tee varaus puhelimitse vastaanotosta tai varauslomakkeella mahdollisimman hyvissä ajoin, mutta viimeistään viikkoa ennen saapumistasi meille.

 

Hieronnat


Klassinen hieronta

25 min 27 €
40 min 38 €
55 min 43 €

Intialainen päähieronta
45 min 40 €

Lymfahieronta
60 min* 70 €

Aromahieronta (Ei saatavilla tällä hetkellä)
55 min 52 €
85 min 62 €

Kuumakivihieronta
45 min 55 €
75 min 75 €

Hydrojet (hierova vesipatja)
itsenäisesti 15 €
avustuksella 30 €

Jalkahoito
60 min 49 €

*Varaathan aikaa hoidolle yhteensä 75 min, koska lymfahierontaan kuuluu 15 minuutin lepo hoidon jälkeen.

Yrttikylpy

38 €

 

Kosmetologin palvelut

Kosmetologi palvelee asiakkaita talossamme iltaisin. Häneltä saat kasvo-, käsi- ja jalkahoidot, ihon puhdistukset sekä erilaiset hemmottelevat hoidot.
Varaa aika, p. (02) 57 333 (vastaanotto).

 

Parturi-kampaamo

Parturi-kampaamomme tarjoaa trendikkäät leikkaukset, väri- tai kihartamiskäsittelyt sekä juhlakampaukset ammattitaidolla. Tai entäpä, jos hemmottelisit myös hiuksiasi hoitokäsittelyllä? Samalla voidaan siistiä ja värjätä kulmat ja ripset kuntoon.
Varaa aika, p. 040 682 8105.

shutterstock_262879067

Vapaa-ajan ohjelma

Kuntoutuskeskus Kankaanpää tarjoaa mukavaa vapaa-ajan ohjelmaa kuntoutusajan mausteeksi. Vapaa-ajanohjaajamme järjestävät yhteistä toimintaa – pelailua, retkiä, musiikkituokioita sekä keilailua ja ilma-aseammuntaa ohjatusti. Kädentaidonohjaaja järjestää erilaisia työpajoja, joissa pääsee tekemään esimerkiksi kankaanpainantaa, posliininmaalausta ja silkkihuiveja.

Vapaa-ajan ohjelma suunnitellaan viikoksi kerrallaan, ja se jaetaan asiakkaille saapuessa. Ohjelma on näkyvissä myös aulan ilmoitustaululla.

Vapaa-ajan vietto

Kuntoutuskeskuksen liikunta- ja vapaa-ajan mahdollisuudet ovat käytettävissä myös omatoimisesti. Vastaanotosta kannattaa tiedustella erilaisten liikuntamahdollisuuksien omatoimisesta käytöstä.

Vastaanoton läheisyydessä on pieni kirjasto, jossa voi lueskella päivän lehdet tai lainata lukemista omaan huoneeseen.

Kuntoutuskeskuksen aulatilat ovat kaikkien asiakkaidemme yhteinen olohuone – aulan uuden lobbybaarin nojatuoleille voi kerääntyä katselemaan televisiota muiden kanssa tai viihtymään vaikka lasillisen tai kahvin äärellä. Sisustustakka luo mukavaa tunnelmaa. Aulan keskellä olevassa oikeassa takassa rätisee joskus talvipäivinä aitokin tuli.

Ravintola Kangaspolussa lauletaan karaokea ja tanssitaan viikoittain. Ajoittain järjestetään myös tähti-iltoja, konsertteja ja muita tapahtumia. Katso ravintolan ohjelma täältä. Keilabaarin tunnelmassa voit viihtyä myös penkkiurheilijan roolissa pitkälle iltaan.

Kankaanpään kaupunki tarjoaa monenlaista nähtävää ja koettavaa. Taidekaupungissa on paljon taideteoksia puistoissa ja katujen varsilla – suosittelemmekin omatoimisille liikkujille kävelyretkeä kaupungin keskustaan. Taidekoulun galleria tarjoaa näyttelyitä, ja Kankaanpää-salissa järjestetään esityksiä ja konsertteja. Tarjontaan voi tutustua etukäteen kaupungin tapahtumakalenterista.

Torielämä on Kankaanpäässä vilkasta, ja toripäivää vietetään aina torstaisin – kesäaikaan voi viihtyä mukavalla kesätorilla lauantaisinkin. Paikallisten liikkeiden ja tehtaanmyymälöiden tarjontaan kannattaa myös tutustua. Penkkiurheilijoita hemmotellaan kesällä pesäpallopeleillä, sillä tarjolla on naisten Ykköspesistä sekä miesten Superpesistä. Omaan liikuntaan Kankaanpää tarjoaa muun muassa loistavan latuverkoston talvella ja kesällä kivan uimarannan ihan keskustan tuntumassa. Kesällä voi viihtyä myös Kuninkaanlähteellä esimerkiksi pulahtamalla maauimalaan tai pelaamalla minigolfia.

Tutustu Kankaanpään kaupungin esitteeseen ja Kankaanpään kaupungin verkkosivuihin.

landing_top_keila