Ota 1. askel pysyvään muutokseen!

Hyödynnä mahdollisuus saada tukea kokonaisvaltaiseen hyvinvointiisi PHT ry:n tukemana, ja osallistu 1. askel pysyvään muutokseen -hyvinvointikurssille erittäin pätevien hyvinvoinnin ammattilaistemme ohjauksessa.

Kenelle?

Sinulle, joka haaveilet elämäntaparemontista. Ehkä tiedät miten pitäisi syödä, liikkua ja nukkua, mutta elämäntapojen muutos ei tahdo onnistua tai onnistuu vain hetkellisesti. Kiire, väsymys, huono mieliala tai suorittamattomat kotityöt saattavat olla terveyttäsi tukevien valintojen esteenä?

Pysyvään muutokseen -hyvinvointikurssia voi hakea kuka tahansa työikäinen henkilö, joka haluaa tukea omaan hyvinvointiinsa. Kohderyhmään kuuluvat niin työssä käyvät, freelancerit, työttömät kuin opiskelijatkin.

Miten?

Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseilla käytetään arvo- ja hyväksyntäpohjaista lähestymistapaa, joka auttaa sinua löytämään omalle hyvinvoinnillesi arvokkaita asioita.

Kurssin aikana liikutaan paljon yhdessä ja yksilöllisesti, etsitään itselle sopivia ja mielekkäitä liikkumisen muotoja sekä tutustutaan uusiin lajeihin. Saat tietoa esimerkiksi ravinnosta ja stressinhallinnasta sekä muista omaa hyvinvointia tukevista aiheista. Kurssilla toimitaan pääosin ryhmässä, mutta siihen kuuluu myös yksilöllistä ohjausta.

Kokonaisuus alkaa kolmen vuorokauden (3 yötä ja 4 päivää) aloitusjaksolla, minkä jälkeen valitaan joko suuntaus LIIKU tai MIELI toiselle ja kolmannelle 2 vuorokauden jaksolle. Molemmissa harjoitellaan tietoisuustaitojen käyttämistä niin liikunnassa, syömistottumuksissa kuin muussa elämänhallinnassa. LIIKU-lähijaksoilla on enemmän liikunnallisia elämyksiä. MIELI-lähijaksolla syvennetään mielen taitoja ja harjoitellaan niiden käyttöä arjessa. Jaksot sisältävät majoituksen yhden hengen huoneessa täysihoidolla.

Katso esimerkit jaksojen ohjelmasta:
Aloitusjakson ohjelma
LIIKU 2. jakso  & LIIKU 3. jakso
MIELI 2. jakso  & MIELI 3. jakso

Mitä maksaa?

Hyvinvointikursseja tuetaan Veikkauksen tuotoilla, joten ne ovat osallistujille hyvin edullisia. Jakson omavastuuosuus on vain 25e/vrk. Työttömyyspäivärahalla olevat maksavat 50% normaalihinnasta.

Milloin jaksoja alkaa?

Seuraavat alkavat jaksot:

12.04.–15.04.2021 (hakuaika päättyy 14.02.2021)

Jokaiseen ryhmään mahtuu 16–20 henkilöä. Pääset hakemaan kursseillemme täältä

Miten pääsen mukaan?

Pysyvään muutokseen -hyvinvointikursseille haetaan PHT ry:n kautta.. Voit halutessasi valita 1-3 toivetta rivin lopussa olevasta kohdasta ”Lisää lomatoive”. Sen jälkeen pääset hakulomakkeelle painikkeella ”Hae lomaa”. Hakuaika päättyy kaksi kuukautta ennen ensimmäisen jakson alkua.

Tervetuloa hyvinvointikursseille Kankaanpäähän!

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on monipuolinen ja viihtyisä hyvinvoinnin keskus Satakunnassa, Kankaanpään taidekaupungissa. Osaavalla henkilökunnallamme on noin kolmenkymmenen vuoden kokemus tuloksellisesta suomalaisten hyvinvoinnin edistämisestä. Tilamme tarjoavat paljon mahdollisuuksia omatoimiseen ja ohjattuun liikuntaan sekä viihtymiseen, ja monipuolisesta valikoimastamme löytyy lisäpalveluja aina henkilökohtaisesta valmennuksesta hemmotteluhoitoihin. Hyvä ravinto kuuluu olennaisena osana hyvinvointiin, ja ravintolamme onkin tunnettu maistuvista ruuistaan sekä oman leipurimme uunituoreista leipomuksista. Kuntoutuskeskuksen takaa avautuva luonto tarjoaa hyvät ulkoilupuitteet frisbeegolfista lumikenkäilyyn ja tenniksestä laavulla vietettyyn nuotioiltaan.

Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Kati Vuori-Uotilalta, p. 050 576 1801 tai kati.vuori-uotila(a)kuntke.fi