Välitetään toisistamme

Välitetään toisistamme

Koronaepidemian aikana kuntoutukseen hakeminen tai lähteminen saattaa mietityttää ja aiheuttaa huolta. Kuntoutukseen kannattaa hakea, sillä toimintakyvyn ja elämänlaadun turvaaminen on tärkeää myös näinä aikoina, ja pahimmillaan kuntoutuksen lykkääminen voi aiheuttaa haittoja terveydelle ja hyvinvoinnille. Me olemme tottuneet pitämään asiakkaidemme turvallisuudesta huolta monin tavoin, ja kuljemme asiakkaidemme mukana kohti parempaa arkea, toimintakykyä ja mielekkäämpää elämää myös koronaepidemian aikana.

Ohjeistamme myös kaikkia asiakkaitamme jo kutsukirjeissä ottamaan huomioon tiettyjä asioita, jotta kuntoutuksessa, lomalla tai muuten asiakkaanamme olisi kaikilla mahdollisimman hyvä olla. Huomioithan sinäkin nämä ohjeet ja suositukset.

Korona-aikana huomioitavaa ennen kuntoutusta ja kuntoutuksessa ollessa

  1. Onko sinulla jo ladattuna puhelimeesi Koronavilkku-sovellus? Suosittelemme kaikkia ottamaan Koronavilkun käyttöön. Lisätietoa Koronavilkusta löydät osoitteesta www.koronavilkku.fi.
  2. Ethän saavu Kuntoutuskeskukseen pienissäkään flunssan oireissa.
  3. THL suosittaa kasvomaskin käyttöä julkisissa tiloissa koko Suomessa. Voit halutessasi ottaa esimerkiksi pakkauksen kertakäyttömaskeja mukaasi.
  4. Miten saavut Kankaanpäähän? Oma auto tai taksi on virustartuntojen ehkäisyn kannalta turvallisin vaihtoehto. Mikäli kuljet julkisilla kulkuvälineillä, on hyvä noudattaa erityistä varovaisuutta ja käyttää maskia tarvittaessa. Pese tai desinfioi kädet heti kun se on mahdollista.
  5. Saapuessasi sisätiloihin, pese kädet saippualla tai käytä käsidesiä heti sisääntulon lähellä olevalla pisteellä.
  6. Käsien pesu ja desinfiointi on hyvä suorittaa aina kun siirrytään tiloista tai toiminnoista toisiin.
  7. Meille saapuessasi saat henkilökunnalta ohjeita siitä, miten nyt toimimme Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä niin, että minimoimme koronaviruksen leviämisen riskit. Kuntoutuksessakin toimitaan nyt vähän enemmän etäisyyttä pitäen kuin aiemmin, ja se vaatii kaikilta totuttelua. Pidäthän myös esimerkiksi odotustilanteissa ja vapaa-ajallasi fyysistä etäisyyttä muihin.
  8. Käänny rohkeasti henkilökuntamme puoleen aina kun joku mietityttää.
  9. Mikäli meillä ollessasi saat hengitystieinfektion oireita, ota välittömästi yhteyttä henkilökuntaan. Mikäli huomaat tämän esimerkiksi aamulla herätessäsi, ota yhteyttä henkilökuntaan puhelimitse poistumatta huoneestasi.
  10. Tällä hetkellä meillä ei valitettavasti halata eikä kätellä, mutta sitäkin enemmän voidaan hymyillä ja iloisesti tervehtiä toisiamme aina kun kohdataan!

 

On tärkeää, että me kaikki noudatamme annettuja ohjeita ja säädöksiä tarkasti ja otamme muut ihmiset huomioon. Täten taistelemme yhtenä rintamana koronaviruksen leviämistä vastaan.
Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme – nähdään Kankaanpäässä!