Vaativa lääkinnällinen kuntoutus jatkuu Kankaanpäässä!

vaativa lääkinnällinen kuntoutus

Vaativa lääkinnällinen kuntoutus jatkuu Kankaanpäässä!

Kelan kilpailutus on ollut paljon uutisissa viime aikoina. Koemme tärkeäksi tiedottaa tässä vaiheessa omasta tilanteestamme, sillä paljon myös virheellisiä uskomuksia on liikkeellä.

Varsinaiset sopimukset ensi vuotta koskien ovat vielä saapumatta, mutta kilpailutuksen tuloksen mukaan Kuntoutuskeskus Kankaanpää jatkaa pitkän linjan työtään Kelan vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen palveluntuottajana niin laitos- kuin avokuntoutuksessakin.*

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on aloittanut toimintansa 1991, ja perustettiin kuntoutuksen osaamiskeskukseksi. Sitä olemme tänäkin päivänä – nyt jo 27 vuoden kokemuksella. Kankaanpää on tunnettu etenkin vahvasta neurologisesta kuntoutuksesta. Tärkein voimavaramme on erittäin osaava, paljon kouluttautunut henkilökunta sekä aito halu edistää asiakkaidemme toimintakykyä ja elämänlaatua.

Olemme kiitollisia, että saamme näillä näkymin jatkaa tätä työtä myös ensi vuonna.

*Vaativassa lääkinnällisessä laitoskuntoutuksessa pääsimme kilpailutuksen tuloksen mukaan Kelan palveluntuottajaksi neurologisella, tules- ja reuma- sekä yleispalvelulinjalla. Selkäydinvammaisten palvelulinjan osalta jäimme listan ulkopuolelle. Palveluntuottajasopimus on virallinen kuitenkin vasta sitten, kun sopimukset on allekirjoitettu.