Uudet rajoitukset eivät vaikuta kuntoutukseen

Uudet rajoitukset eivät vaikuta kuntoutukseen

Koronatilanne on Suomessa kiristymässä edelleen, ja monia varmasti mietityttää, miten suunnitellun kuntoutuksen nyt käy.

Kokoontumisrajoitukset eivät kosketa kuntoutuspalveluja eivätkä nyt suunnitellut liikkumisrajoitukset ole este kuntoutukseen lähtemiselle. Kuntoutustoimintamme on käynnissä edelleen normaalisti, eikä tähän liittyviä uusia rajoituksia ole tällä hetkellä näköpiirissä. Oman alueemme Pohjois-Satakunnan epidemiatilanne on rauhallinen, ja koko Satakuntakin on siirtynyt taas leviämisvaiheesta kiihtymisvaiheeseen.

Meillä kuntoutuskeskuksessa on hyvät varotoimet koronaepidemian leviämisen ehkäisyyn  ja teemme edelleen kaikkemme, että asiakkaillamme olisi mahdollisimman turvalliset oltavat luonamme. Kaikki asiakkaat saavat jo kutsukirjeissä sekä vielä taloon saapuessaan hyvät ohjeistukset korona-ajan kuntoutuksessa toimimiseen. Noudatamme luonnollisesti viranomaisten ohjeistuksia tarkkaan ja seuraamme tilannetta koko ajan. Mikäli muutoksia palveluihimme tulee, otamme aina suoraan yhteyttä tulevien viikkojen kuntoutujiin.

Kuntoutuksella on tärkeä rooli arjen työ- ja toimintakyvyn sekä elämänlaadun ylläpitämisessä. Siksi onkin hienoa, että tänä keväänä ei ole asetettu viime vuoden kaltaista kuntoutustoiminnan täyssulkua.

Tervetuloa kuntoutukseen!