Tenavaleiriviikolle vapautui majoitusta!

Tenavaleiriviikolle vapautui majoitusta!

Pesäpalloliiton valtakunnallinen Tenavaleiri järjestetään Kankaanpäässä 2.-7.7.2023
Majoitukselle on ollut kovasti kysyntää, ja nyt saimme vapautettua vielä joitain petipaikkoja leiriviikolta. Ota siis yhteyttä vastaanottoomme 02 57 333 tai respa@kuntke.fi, jos olet vielä kortteeria vailla.
Majoituksen lisäksi palvelemme mielellämme leirikansaa esimerkiksi ryhmien ruokailujen merkeissä, sillä meillehän mahtuu helposti ja nopeasti syömään isompikin sakki monipuolisen aterian noutopöydästä! Liikunta- ja kokoustiloja voidaan tarjota käyttöön, ja mitä vain keksittekin, missä voisimme palvella, ottakaahan yhteyttä, niin laitetaan järjestymään.
Myyntipalvelun Sari Kaunonen on yhteyshenkilönne ryhmien palveluiden osalta. Ota yhteyttä: 050 394 7526 tai myyntipalvelu@kuntke.fi
Odotamme innolla kesän tapahtumarikasta viikkoa, ja toivotamme kaikki Tenavat perheineen, talkoolaiset ja toimitsijat lämpimästi tervetulleiksi Kankaanpäähän!
P.S. Jos olet itse järjestämässä koulutusta, leiriä, kurssia tai kokoontumista – meillä on erinomaiset puitteet ja varsinkin viikonloppuisin hyvin tilaa järjestää tapahtumia. Esimerkiksi tanssikoulut ovat vakioasiakkaitamme treenileirien järjestämisessä. Kysy Sarilta tarjousta!