Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kuntoutuskeskus Kankaanpäälle Yhteiskunnallinen Yritys -merkin

Suomalaisen Työn Liitto on myöntänyt Kuntoutuskeskus Kankaanpäälle Yhteiskunnallinen Yritys -merkin

Tiedote. Julkaistu: 07.01.2021, 07:30
Suomalaisen Työn Liitto

 

Pohjois-Satakunnassa sijaitsevalle Kuntoutuskeskus Kankaanpäälle on myönnetty Yhteiskunnallinen Yritys -merkin käyttöoikeus osoituksena liiketoiminnallisten ja yhteiskunnallisten tavoitteiden onnistuneesta yhdistämisestä.

Yhteiskunnallisia yrityksiä voi toimia millä tahansa toimialalla yritysmuodosta riippumatta. Suomalaisen Työn Liiton myöntämä Yhteiskunnallinen Yritys -merkki auttaa tunnistamaan nämä yritykset luotettavasti. Yhteiskunnallinen Yritys -merkin voi saada kotimainen yritys, joka on perustettu tuottamaan yhteiskunnallista hyvää ja joka käyttää suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tai ympäristöongelman ratkaisemiseen. Tärkeää on myös liiketoiminnan yhteiskunnallisten vaikutusten osoittaminen ja toiminnan avoimuus.

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on monipuolinen kuntoutusosaaja sekä vaikuttava terveydenhuollon toimija. Yhtiö tarjoaa tasokasta kuntoutusta koko elämänkaarelle ja hyvin monenlaisiin toimintakyvyn haasteisiin. Toimintaa leimaavat vahvan osaamisen lisäksi hyvä henki ja ystävällinen, ihmisläheinen palvelu. Lisäksi Kuntoutuskeskus Kankaanpää on alueensa monipuolisin hotelli- ja ravintolapalveluiden kokonaisuus sekä tarjoaa erilaisia liikunta- ja hyvinvointipalveluja niin yrityksille, yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

– Kuntoutuskeskus Kankaanpää on jo kolmenkymmenen vuoden ajan toiminut vastuullisen ja yhteiskunnallisen yrityksen periaatteiden mukaisesti. On hienoa, että saamme tälle nyt arvostetun ja näkyvän tunnuksen, jonka avulla myös asiakas tietää tekevänsä hyvän ja vastuullisen valinnan, kertoo kuntoutuskeskuksen viestintä- ja asiakkuuspäällikkö Saila Pajuniemi.

– Kuntoutuskeskus Kankaanpää on hyvä esimerkki yhteiskunnallisesta hyvää tekevästä liiketoiminnasta, jossa mahdollinen voitto käytetään sen toiminnan ja kuntoutuksen kehittämiseen. Yhteiskunnallinen vaikutus näkyy asiakkaiden parempana työ- ja toimintakykynä, toteaa markkinointipäällikkö Niina Ollikka Suomalaisen Työn Liitosta.

Lisätietoja

Saila Pajuniemi, viestintä- ja asiakkuuspäällikkö, Kuntoutuskeskus Kankaanpää,
saila.pajuniemi@kuntke.fi, 050 355 5546

Niina Ollikka, markkinointipäällikkö, Yhteiskunnallinen Yritys -merkki, Suomalaisen Työn Liitto, niina.ollikka@suomalainentyo.fi, 040 674 8773

Yhteiskunnallinen Yritys -merkin saaneet yritykset ratkovat liiketoiminnallaan yhteiskunnallisia tai ympäristöongelmia. Ne käyttävät suurimman osan voitostaan yhteiskunnallisen tavoitteensa edistämiseen. www.yhteiskunnallinenyritys.fi. Suomalaisen Työn Liitto toimii sen puolesta, että suomalaisen työn arvostus kasvaa ja suomalainen työ menestyy. Liitto hallinnoi suomalaisesta työstä kertovia merkkejä, sekä vaikuttaa ostopäätöksiin, jotta työpaikat säilyvät ja uusia syntyy. www.suomalainentyo.fi

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on vuonna 1991 toimintansa aloittanut kuntoutuksen ja hyvinvoinnin osaamiskeskus, jonka tärkeimpänä missiona on turvata parempaa toimintakykyä sekä mielekkäämpää arkea suomalaisille. Yrityksen virallinen nimi on Kankaanpään Kangaspolku Oy ja sen omistaa Kuntoutussairaalasäätiö Kankaanpää.Yritys työllistää noin 150 henkilöä ja sen liikevaihto vuonna 2019 oli noin 9,6 miljoonaa euroa. Kuntoutuksen lisäksi palveluvalikoimaan kuuluvat majoitus- ja ravintolapalvelut sekä liikuntaan ja hyvinvointiin liittyvät palvelut.www.kuntke.fi/