Arvonnan säännöt

Some-kesäkisaan liittyvän arvonnan säännöt

Arvonnan järjestäjä

Arvonnan järjestää Kuntoutuskeskus Kankaanpää, Kelankaari 4, 38700 KANKAANPÄÄ.
Yrityksen virallinen nimi on Kankaanpään Kangaspolku Oy ja y-tunnus 0672632-0

Arvontaan osallistuminen

Arvontaan voi osallistua kuka tahansa Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä kävijä. Arvontaan voi osallistua jakamalla kuvan tai videon somessa ja tägäämällä mukaan Kuntoutuskeskus Kankaanpään sometilin kyseisessä kanavassa. Osallistua voi myös useamman kerran. Kuvan tulee liittyä Kuntoutuskeskus Kankaanpäähän. Muita asiakkaita ei saa kuvata ilman lupaa.

Kampanja-aika

​Kampanja on voimassa 1.7.-31.8.2022.

Palkinnot

Palkinnot arvotaan syyskuun 2022 alussa. Somekisan pääpalkinto on viikonlopun majoituslahjakortti 1-4 henkilölle. Lisäksi arvotaan muita yllätyspalkintoja. Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palveluiksi. Palkintoa ei saa myydä eteenpäin, mutta sen voi luovuttaa toiselle. ​

Voittajalle ilmoittaminen sekä voittajan julkistaminen

Voittajalle ilmoitetaan yksityisviestillä sosiaalisen median tilin kautta. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 14päivän kuluessa, voidaan palkinto arpoa uudelleen. Osallistumalla arvontaan osanottaja antaa arvonnan järjestäjälle luvan julkaista nimensä ilman erillistä suostumusta tai korvausta, jos hän voittaa arvonnan.

Osallistumiskuvien käyttö ja tekijänoikeus

Kuntoutuskeskus Kankaanpää ei käytä kisaan osallistuvia kuvia omassa markkinoinnissaan ellei kysy lupaa erikseen. Osallistujat vastaavat siitä, että heillä on käyttöoikeus kuvaan ja se ei ole Suomen lainsäädännön vastainen.

Järjestäjän oikeus muutoksiin

Yritys pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta kilpailuun, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin.

Vastuuvapaus 

Somekanavat Facebook, Instagram, Twitter ja TikTok eivät sponsoroi, suosittele tai hallinnoi kampanjaa millään tavalla eikä se liity niihin mitenkään.