seksuaaliterapia Kankaanpää

Seksuaaliterapia

Seksuaaliterapiaan hakeutuessasi sinulle on voinut tapahtua jokin erilainen tapahtuma, minkä johdosta koet oman seksuaalisuutesi muuttuneen tai mahdollisuudet toteuttaa omaa seksuaalisuuttasi ovat muuttuneet. Seksuaaliterapiassa saat tietoa miten esimerkiksi sairaus, vika, vamma, toimenpiteet tai hoidot voivat vaikuttaa seksuaalisuuteesi tai seksuaaliseen toimintakykyysi sekä miten niitä voi ennaltaehkäistä tai vähentää. Lisäksi saat tietoa erilaisista hoitovaihtoehdoista ja -keinoista käsitellä mahdollisista muutoksista aiheutuneita pelkoja ja muita tunteita itsessäsi, parisuhteessasi sekä muissa ihmissuhteissasi.

Miten?

Seksuaaliterapia on lyhytterapiaa, josta muodostuu noin 10-12 tapaamiskertaa. Terapiaan voit tulla joko yksin tai kumppanisi kanssa. Terapia sisältää aloituksen, työskentelyvaiheen sekä lopetuksen.

 

Minkälaista?

Työskentelymenetelmiä on erilaisia. Ne voivat olla muun muassa ratkaisukeskeinen, psykodynaaminen tai kognitiivinen psykoterapia. Seksuaaliterapiassa käsittelemme seksuaalihistoriaa ja sen vaikutusta seksuaalisuuteen, vastuunottamista omasta elämästään ja tarpeesta olla seksuaalisesti onnellinen. Keskustelemme omasta minäkuvasta, kehonkuvasta, parisuhteeseen, seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvistä asioista. Muita käsiteltäviä asioita voivat olla ihmissuhteisiin liittyviä tunneasioita kuten itsensä ilmaiseminen, kuunteleminen, tunteet, läheisyys sekä etäisyys suhteessa toiseen ihmiseen. Myös erilaiset käytännön asiat, kuten orgasmi-, haluttomuus- tai erektiohäiriöt voivat olla osa seksuaaliterapiaa.

 

Hinta

45 min 60€
Noppari Seija

Lisätiedot

Seksuaaliterapeutti (NASC), uroterapeutti, fysioterapeutti, kuntoutuksen ohjaaja (YAMK)
Seija Noppari
040 684 6707 tai
seija.noppari@kuntke.fi
Soittoaika maanantaisin 10-12