Työhyvinvointi

Työhyvinvointi tarkoittaa hyvää vireys- ja tunnetilaa sekä yksilön että työyhteisön tasolla. Hyvä olo, onnistumiset ja työn ilo nostavat työyhteisön ja sen yksilöt uusiin sfääreihin. Kuntoutuskeskus Kankaanpää lukuisine asiantuntijoineen on monipuolinen ja osaava kumppaninne työhyvinvoinnin kehittämisessä.

Tutustu palveluihimme ja kysy lisää!

20

TYHY-päivät

Mietitkö, miten ja millaisen TYHY-päivän järjestäisit työyhteisöllesi? Teemme järjestämisen sinulle helpoksi tarjoamalla valmiiksi suunniteltuja TYHY-teemapäiviä. Voimme aloittaa palvelupaketin rakentamisen myös ihan puhtaalta pöydältä alkaen työyhteisönne tilanteesta ja tarpeesta.

TYHY-palveluissamme hyödynnetään Kuntoutuskeskus Kankaanpään monipuolisia liikuntamahdollisuuksia, moniammatillista hyvinvointiosaamista ja erinomaisia kokoontumispuitteita.

Esimerkkejä valmiista kokonaisuuksista:

Ota yhteyttä

Palveluesimies
Kati Vuori-Uotila,
p. 050 576 1801 tai
kati.vuori-uotila@kuntke.fi

Elämänuralla ja työuralla

jouston löytäminen, tasavertaisuus, reilu peli

Joustoa polviin

ergonomia, rentoutus, työn tauotus

Fyysinen kunto jaksamisen välineenä

kävelytesti, lihaskuntotestit, venyttelyt, testipalaute

Tuskaton työ – hyvä elämä

stressinhallinta

Elämyksiä luonnossa

esim. kokous luonnossa, melontaa, hiljentymistä

Kuntoremontit

Kuntoremontti on tehoviikko omasta kehosta ja terveydestä huolehtimiseen asiantuntijoiden ohjauksessa. Tavoitteena on kannustaa ja ohjata työntekijää ottamaan vastuuta omasta hyvinvoinnistaan. Kuntoremontti räätälöidään yksilöllisiin tarpeisiin ja tavoitteisiin sopivaksi yrityksen ja työterveyshuollon kanssa yhteistyössä.

Kuntoremontti kestää normaalisti 5-6 vuorokautta, mutta se voidaan toteuttaa myös lyhyemmissä kokonaisuuksissa.

Kuntoremontin monipuolinen kokonaisuus sisältää sopivassa suhteessa liikuntaa ja tietoutta. Erilaisin testein osallistuja saa tietoa omasta fyysisestä kunnostaan ja motivoituu kehittämään sitä. Liikuntalajeja kokeilemalla voi löytää itselleen aivan uuden harrastuksen. Monipuolinen liikunnallinen viikko sisältää myös tietoiskuja terveydestä, ravinnosta, päihteistä, ergonomiasta sekä henkisestä hyvinvoinnista.

Kuntoremonttiin hakeudutaan oman työterveyshuollon kautta, joka yhteistyössä Kelan kanssa valitsee osallistujat. Kuntoremontin ajalta on mahdollisuus hakea Kelan kuntoutusrahaa.

Ota yhteyttä

Palveluesimies
Kati Vuori-Uotila,
p. 050 576 1801 tai
kati.vuori-uotila@kuntke.fi

18

Terveystreffit

Terveystreffit on suunniteltu kuntoremontin jatkeeksi motivoimaan elämäntapamuutoksiin, jotta hyvä vire pysyisi yllä. Terveystreffit on aktiivinen liikunnallinen viikonloppu (pe-su) noin puolen vuoden päästä kuntoremontista. Silloin tehdään samoja fyysisiä testejä kuin kuntoremontissa ja arvioidaan oman kunto-ohjelman toimivuutta. Kunto-ohjelmaan tehdään tarvittaessa tarkennuksia ja annetaan uusia ohjeita jatkoa ajatellen.

Ota yhteyttä

Palveluesimies
Kati Vuori-Uotila,
p. 050 576 1801 tai
kati.vuori-uotila@kuntke.fi

Työhyvinvointikumppanuus

Keskity omaan ydinosaamiseesi, ja anna asiantuntijoidemme ottaa kokonaisvastuuta työyhteisönne hyvinvoinnista. Voimme suunnitella kokonaismallin siitä, miten henkilökuntaa kannustetaan liikkumaan ja pitämään huolta itsestään. Järjestämme työpaikkaliikuntaa ja erilaisia tempauksia hyvinvoinnin ympärillä, tarjoamme teoriatietoa tai erilaisia testauksia säännöllisin väliajoin. Ota yhteyttä, niin lähdetään tavoittelemaan yhdessä hyviä tuloksia!

Ota yhteyttä

Palveluesimies
Kati Vuori-Uotila,
p. 050 576 1801 tai
kati.vuori-uotila@kuntke.fi

Kuntoutusporukan jälleentapaaminen

Kuntoutuskurssilaiset ryhmäytyvät usein niin hyvin, että syntyy uusia eloisia ystäväporukoita. Palatkaa joukolla ”rikospaikalle” ja kokoontukaa liikkumaan, viihtymään ja rentoutumaan hyvässä seurassa. Ryhmän ohjelman voi koostaa ohjatusti tai omatoimisesti, johon sisällytetään sopivasti kaikkea juuri teidän porukalle. Ohjaus 60 €/h.

Ota yhteyttä

myyntipalveluun,
p. 050 394 7526,
ja pyydä tarjous!