Retket

Kuntoutuskeskus Kankaanpää tarjoaa hyvät puitteet erilaisille retkille ja kokoontumisille. Toivotamme yhdistykset, ryhmät sekä muut kokoonpanot tervetulleiksi vierailemaan ohikulkumatkalla tai viihtymään pidempään. Järjestämme ryhmille teemakokonaisuuksia, jotka voivat pienimmillään olla kahvit talon tervehdyksen ja palvelujen esittelyn kera tai toisaalta vaikkapa useamman päivän retki yöpymisineen ja ohjelmineen.

Ota yhteyttä! Myyntipalvelu p. 050 394 7526 tai myyntipalvelu@kuntke.fi.

Teemalomat ryhmille

Mitä teidän porukkanne toivoisi? Järjestämme paljon ohjelmallisia ryhmälomia erilaisille seuroille, yhdistyksille tai ystävyksille. Kun on aika suunnitella retkeä tai tempausta, ota yhteyttä myyntipalveluumme ja saat ohjelman suunnitteluun asiantuntevaa apua!

Esimerkkejä erilaisista teemoista:

Tutustu taiteen ja torikulttuurin kaupunkiin

Kankaanpään taidekaupunkiin voidaan tutustua kulttuurikiertoajelulla, taidekehän kävelyllä sekä vierailulla taidekouluun tai paikalliseen galleriaan. Myös Kankaanpään kaupunginmuseolla on oma tarjontansa. Entä kiinnostaisivatko teidän porukkaanne kahvit Niinisalon varuskunnan sotilaskodissa tai käynti Engelin suunnittelemassa Kankaanpään kirkossa? Kesäaikaan Kankaanpään tori on torstaisin omaa luokkaansa, ja lauantaisin järjestetään ohjelmallisia kesätoritapahtumia. Pesäpallokentällä puolestaan pääsee seuraamaan naisten Ykköspesistä sekä miesten Superpesistä!

Hehku hyvinvoinnista

Yhdistele hemmotteluhoidoista ja liikuntapalveluistamme mieleisesi paketti! Keilaa kivalla porukalla, liiku ohjatusti tai omatoimisesti, kurkista kehosi koostumukseen tai hyödynnä liikunta- ja ravintovalmentajan asiantuntemusta. Hemmotteluun on tarjolla erilaisia hierontoja intialaisesta päähieronnasta kuumakivi- tai aromahierontaan, kasvo-, jalka- ja käsihoitoja sekä parturi-kampaajan palveluja. Mikä saisi teidän ryhmänne hehkumaan?

Lumoudu luonnosta

Kuntoutuskeskuksen ympärillä olevat kangasmetsät tarjoavat sylin patikoinnille, hiihdolle, lumikenkäilylle ja ihan vain luonnossa rentoutumiselle. Laavun nokipannukahvit tai illanvietto kodalla kruunaa ulkoilupäivän. Entäpä jos lähtisittekin etsimään alueen geokätköjä tai nauttimaan Jämin jylhistä maisemista? Järviluontoa kaipaavat voivat kuunnella laineiden liplatusta omassa rannassamme tai viettää iltaa grillikatoksella.

Kuule kuntoutuksesta ja koe elämyksiä esteettömästi

Varsinkin erilaisille potilasyhdistyksille hyödyllisiä ovat retket, joissa tutustutaan taloon ja palveluihimme kuntoutuksen näkökulmasta, muuta mukavaa ohjelmaa unohtamatta. Varaa asiantuntijaluentoja ryhmäänne kiinnostavasta aihepiiristä tai asiantuntevan fysioterapeutin ohjaamaa, juuri teille sopivaa liikuntaa. Pystymme palvelemaan esteettömästi ja tarjoamaan monenlaisia elämyksiä myös liikuntarajoitteisille retkeläisille.

kaariviesti_019

Jälleentapaaminen

Kuntoutuskurssilaiset ryhmäytyvät usein niin hyvin, että syntyy uusia eloisia ystäväporukoita. Palatkaa joukolla ”rikospaikalle” ja kokoontukaa liikkumaan, viihtymään ja rentoutumaan hyvässä seurassa. Ryhmän ohjelman voitte koostaa omatoimisesti tai ohjatusti.  Ohjaus 60 €/h.

Ota yhteyttä

myyntipalveluun,
p. 050 394 7526,
ja pyydä tarjous!