About This Project

Veijo Hänninen: ”Sain reumakurssilta enemmän irti, kuin osasin odottaa”

 

”Olen sairastanut reumaa 14-vuotiaasta saakka. Ensin tautia pidettiin nivelreumana, mutta vasta yli neljäkymmentä vuotta ensimmäisestä diagnoosista selvisi, että sairauteni olikin ollut alusta lähtien selkärankareuma.

Olin Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä selkärankareumaa sairastavien kuntoutuskurssilla, ja sain kurssilta enemmän irti kuin osasin odottaakaan. Kuntoutuskeskuksessa on hyvä ilmapiiri ja upeat puitteet, ja henkilökunta on asiantuntevaa ja ystävällistä. Tarjolla on runsaasti järjestettyä, monipuolista toimintaa, liikuntaa, ulkoilua ja harrastusmahdollisuuksia.

Kurssin parasta antia oli kuitenkin ryhmätyöskentely. Ryhmässä kuulee muiden reumaa sairastavien tarinoita siitä, kuinka he ovat selvinneet arjessa. Voi osallistua keskusteluun ja samalla jakaa omia tuntemuksiaan. Kurssilta jäi paljon positiivisia muistoja, ja useiden kurssijaksojen myötä porukka hitsaantui aina vain lujemmin yhteen.”

 

Haluaisitko sinä kertoa tarinan Kuntoutuskeskus Kankaanpäästä?

Kuuntelen mielelläni asiakkaiden tarinoita, ja kerään yhteen kokemuksia muille kerrottaviksi. Jos sinulla olisi juttu, tarina, kokemus jaettavaksi, ota yhteyttä!

Saila Pajuniemi
050 355 5546 tai saila.pajuniemi@kuntke.fi

Category
Asiakkaiden kokemuksia