Category
Asiakkaiden kokemuksia
About This Project

Raimo Nevanen

 

Päädyin Kuntoutuskeskus Kankaanpäähän aikoinaan kuntoutustutkimukseen. Tykästyin paikkaan heti, ja vuodesta 2003 olenkin käynyt täällä parin viikon kuntoutusjasoilla säännöllisesti 2 kertaa vuodessa. Minulla on kokemusta myös muista kuntoutuslaitoksista, mutta Kankaanpää on tuntunut minulle sopivimmalta.

Haluan ottaa kuntoutusjaksoistani kaiken irti, ja aikani Kankaanpäässä onkin hyvin intensiivistä sekä ohjelman että oman aktiivisuuteni myötä. Pidän kuntoutuskeskuksen hyvistä liikunta- ja harrastusmahdollisuuksista ja hyödynnän niitä itse todella paljon. Uinnin, sulkapallon ja kuntosaliharjoittelun lisäksi kelailen asfaltoidulla ja valaistulla kuntopolulla.

Tehokkaiden päivien jälkeen illat vietän mielelläni lepäillen, mutta tarjolla on myös sopivasti vapaa-ajan ohjelmaa ja viihdettäkin. Kuntoutusjaksoilla löydän aina uusia tuttavuuksia, ja tältäkin jaksolta on löytynyt pari mukavaa uutta kaveria.

Liikuntavammani on perua 13-vuotiaana sairastamastani virustaudista. Sen seurauksena liikun osittain kävelykeppien ja osittain pyörätuolin kanssa. Kuntoutusjaksojen avulla saan ylläpidettyä toimintakykyäni ja itseäni hyvässä kunnossa sekä potkua arkeen. Kuntoutukselle asetetaan henkilökohtaisia tavoitteita ja niiden toteutumista seurataan jatkuvasti. Kotiin viemisiksi kuntoutuksesta saan myös tietoa, vinkkejä ja ohjeita omaan arkeen.

 

Haluaisitko sinä kertoa tarinan Kuntoutuskeskus Kankaanpäästä?

Kuuntelen mielelläni asiakkaiden tarinoita, ja kerään yhteen kokemuksia muille kerrottaviksi. Jos sinulla olisi juttu, tarina, kokemus jaettavaksi, ota yhteyttä!

Saila Pajuniemi
050 355 5546 tai saila.pajuniemi@kuntke.fi