Mahdollinen altistus Keilarissa 17.11.

Mahdollinen altistus Keilarissa 17.11.

Pohjois-Satakunnan peruspalvelukuntayhtymä PoSa tiedottaa, että tiistaina 17.11.2020 klo 16-17  keilahallissamme asioineet henkilöt ovat voineet altistua COVID-infektiolle.

PoSan mukaan kyseinen altistuminen on jäljitetty Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä. Tartuntariski on arvioitu vähäiseksi, sillä lähikontakteja ei ole tunnistettu, ja tiloihin sinänsä ei liity tartuntariskiä.

Annetun ohjeistuksen mukaan kyseisenä ajankohtana samoissa paikoissa asioineiden tulee kuitenkin tarkkailla tilannettaan ja mikäli ilmaantuu vähäisiäkin koronavirusinfektioon viittaavia oireita, tulee hakeutua testiin omaan terveyskeskukseen. Oireettomia henkilöitä ei ole syytä tutkia.

Keilahallissa on ollut tuon altistumisen aikaan neljä rataa käytössä, ja käyttö ei ole liittynyt kuntoutustoimintaan. Keilahallissa noudatetaan tarkkoja turvatoimia ja kaikille asiakkaille annetaan toimintaohjeet heti halliin saapuessa. Käsien, pallojen ja keilauskenkien desinfiointi suoritetaan aina ennen ja jälkeen keilauksen. Henkilökuntamme puhdistaa pinnat keilaustuntien välissä. Radat täytetään mahdollisimman väljästi, ja yksittäisen radan keilaajamäärä on rajoitettu kolmeen henkilöön.

Muiden, kuin kyseisenä ajankohtana keilaamassa olleiden, ei siis tarvitse olla huolissaan kyseiseen tapaukseen liittyen.

Täällä voit lukea PoSan tiedotteen tapauksessta:

Mahdollinen korona-altistus Kankaanpäässä 17.11.2020