fbpx
Lokomat-kävelyrobotti

Lokomat® -kävelyrobotin avulla tehokasta kävelykuntoutusta

Lokomat®-kävelyrobotti mahdollistaa symmetrisen kävelyn harjoittelun pystyasennossa. Robotiikan avustaman liikkeen ja sen antaman jatkuvan palautteen myötä kävelyharjoittelusta saadaan intensiivisempää ja tehokkaampaa. Lokomat®-kävelyrobotilla harjoittelusta hyötyvät tutkitusti esimerkiksi aivoverenkiertohäiriön saaneet, selkäydinvammautuneet, aivovammautuneet
sekä erilaisia neurologisia sairauksia sairastavat henkilöt.

Miksi?

Useat säätömahdollisuudet takaavat optimaaliset olosuhteet kävelyharjoittelulle. Robotiikan avulla painoa voidaan keventää yksilöllisesti, ja laitteen ohjausvoimaa säätää asiakas- ja raajakohtaisesti. Myös nivelkulmien säätely on yksilöllistä. Kävelyrobotin avulla kuntoutuja voi siis kävellä tuhansia askeleita tunnissa, jolloin runsaat toistomäärät mahdollistavat nopeamman kuntoutumisen ja oppimisen. Arviointi ja dokumentointi toteutuvat reaaliajassa.

Miten?

Jokaiselle asiakkaalle räätälöidään omien tavoitteiden mukainen terapiajakso, joka voi lähteä yksittäisestä kokeilukäynnistä. Jos mietit, voisiko kävelyrobotista olla hyötyä sinulle tai läheisellesi, ota rohkeasti yhteyttä – kartoitetaan tilanne yhdessä kuntoutusammattilaistemme kanssa.

Kävelyrobotti on kuntoutuksen väline, joka yhdistyy perinteiseen fysioterapiaosaamiseen. Muita kuntoutus- sekä majoituspalveluja yhdistämällä voidaan luoda todella monipuolisia yksilöllisiä kuntoutusratkaisuja.

Lokomat®-harjoitteluun voi hakeutua julkisen terveydenhuollon tai vakuutusyhtiön maksusitoumuksella sekä itse maksaen.

Lisätiedot

Sandroos Marko

Fysioterapeutti
Marko Sandroos
marko.sandroos@kuntke.fi

Kuntoutussihteeri
p. 050 394 7524
kuntoutustoimisto@kuntke.fi