Lasten kuntoutus banneri

Lasten kuntoutus

Tervetuloa Lastenkuntsarille! Tarjoamme Kelan lasten kuntoutusta Kuntoutuskeskus Kankaanpään hauskassa ympäristössä. Kelan kuntoutuspalvelujamme lapsille ovat vaativa lääkinnällinen yksilökuntoutus sekä sekä sopeutumisvalmennuskurssit. Kuntoutuksen kohderyhmänä ovat lapset, joilla sairaus tai vamma aiheuttaa haasteita lapsen ja perheen arkeen. Lasten kuntoutuksen tavoitteena on saada hyviä eväitä perheen arkeen ja lapsen elinympäristöön. Lisäksi Kuntsarilla on kivaa!

Tutustu Lastenkuntsariin!

Kaikki lasten kuntoutuspalvelumme on keskitetty omalle sivustolleen www.lastenkuntsari.fi. Lastenkuntsarista löydät tarkemmat tiedot eri kuntoutusmuodoista sekä sopeutumisvalmennuskurssien aikataulut. Lastenkuntsarissa voit myös tutustua meihin lasten kanssa jo ennen kuntoutukseen tai sopeutumisvalmennuskurssille tuloa.
Lastenkuntsarilla seikkailee myös maskottimme Kunto.
Siirry suoraan lastenkuntsari-sivustolle tästä.

Vaativa lääkinnällinen yksilökuntoutus lapselle

Kelan vaativa lääkinnällinen yksilökuntoutus suunnitellaan lapsen ja perheen oman tilanteen sekä kuntoutustavoitteiden mukaisesti. Tarjoamme Kelan vaativaa lääkinnällistä yksilökuntoutusta lasten ja nuorten neurologisella ja yleislinjalla. Lue lisää yksilöllisestä kuntoutuksesta.

Sopeutumisvalmennuskurssit lapselle

Kelan sopeutumisvalmennuskursseilla perhe saa perhe saa tietoa muun muassa lapsen erityistarpeista, niiden hoidosta sekä kuntoutus- ja muiden tukitoimien mahdollisuuksista. Sopeutumisvalmennuskursseilla toimitaan pääsääntöisesti ryhmissä, joten sopeutumisvalmennuskurssit ovat hyvä tilaisuus päästä juttelemaan muiden vastaavassa tilanteessa olevien lasten ja aikuisten kanssa. Lue lisää sopeutumisvalmennuskursseista.

Lasten kuntoutus banneri klikkaa