itse maksaen

Kuntoutusta itse maksaen

Kuntoutukseen voi hakeutua myös ilman lähetettä tai maksusitoumusta. Olemme muotoilleet valmiiksi viiden vuorokauden esimerkkipaketit itse maksaville kuntoutujille. Suunnittelemme tietysti myös juuri sinulle sopivan kokonaisuuden halutessasi.

Lisätietoja kuntoutustoimistostamme, p. 050 394 7524 tai kuntoutustoimisto@kuntke.fi

Tukea ja tehoa toipumiseen

Paketti on suunnattu henkilöille, jotka haluavat tukea esimerkiksi aivoverenkiertohäiriön tai leikkauksen jälkeiseen kuntoutumiseen ja toipumiseen.

Tukea ja tehoa toipumiseen -paketti sisältää 5 vrk majoituksen 2 hengen huoneessa täysihoidolla, lääkärin tulotarkastuksen, päivittäisen fysioterapian sekä tarvittaessa myös muita terapiamuotoja. Tarjolla on myös mukavaa vapaa-ajan ohjelmaa, ja saat vapaasti käyttää sauna- ja allasosastoa sekä kuntosalia.

Jos tarvitset avustajaa, avustuslisä veloitetaan tarpeen mukaan.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun pakettisi:
kuntoutustoimisto@kuntke.fi
050 394 7524

Kuntoutus
vahvistaa

Paketti on suunnattu henkilöille, jotka kokevat syystä tai toisesta olevansa kuntoutuksen tarpeessa. Kuntoutuksen avulla voidaan lisätä liikunta- ja toimintakykyä ja tehdä siten omasta arjesta sujuvampaa.

Kuntoutus vahvistaa -paketti sisältää 5 vrk majoituksen 2 hengen huoneessa täysihoidolla, lääkärin tulotarkastuksen, päivittäisen fysioterapian sekä fysikaaliset hoidot tarpeen mukaan. Lisäksi voit osallistua mukavaan vapaa-ajan ohjelmaan. Kuntosali sekä sauna- ja allasosasto ovat vapaasti käytettävissäsi.

Jos tarvitset avustajaa, avustuslisä veloitetaan tarpeen mukaan.


Ota yhteyttä, niin suunnitellaan sinun pakettisi:
kuntoutustoimisto@kuntke.fi
050 394 7524