keilari_top

Keilahalli

Keilailu on mukava harrastus, joka sopii kaikille ikään, kokoon ja kuntoon katsomatta. Kuntoutuskeskus Kankaanpään keilahalli Keilari tarjoaa kaikkien käyttöön kuusi laminaattipintaista keilarataa hyvää liikuntaa tai mukavaan ajanviettoa varten. Keilari toivottaa tervetulleeksi sekä aktiiviset keilailuharrastajat että kuntoutujat, perheet, kaveri- ja työporukat – kaikki mahtuvat mukaan sulassa sovussa.

Hohtokeilaus

Hohtokeilaus on hauska tapa viettää iltaa hyvällä porukalla. Keilarissa hohtovalot kytketään päälle perjantai- ja lauantai-iltaisin klo 18–24. Nauti hyvästä seurasta, mukavasta tunnelmasta ja musiikista sekä ehkä muutama virvoittava juomakin Keilabaarin antimista.

Aukioloajat

Keilari suljettu pyhäinpäivänä 4.11.2017 sekä itsenäisyyspäivänä 6.12.2017
Joululomalla olemme 22.12.2017-6.1.2018. Muina aikoina palvelemme normaalien aukioloaikojen mukaisesti!

avoinnahohtokeilausta
ma–to16.00–21.00
pe17.00–24.0018.00–24.00
la15.00-24.0018.00-24-00
susuljettu

 

Varaukset ja yhteystiedot

Varaa keilaradat puhelimitse suoraan Keilarista,
p. 050 394 7507
tai Kuntoutuskeskus Kankaanpään vastaanotosta,
p. (02) 57 333.

Keilari sijaitsee Kuntoutuskeskus Kankaanpään alakerroksessa. Keilarilla on oma sisäänkäynti sisäpihalla, mutta pääset sinne myös Kuntoutuskeskuksen aulasta seuraamalla opasteita.

Osoite:

Kelankaari 4
38700 KANKAANPÄÄ

Keilarin löydät myös Facebookista!

Hinnasto

 

Keilaus16 €/rata/h
Hohtokeilaus20 €/rata/h
Vakiovuoro14 €/rata/h
10-kortti140 €
Koululaisryhmät4 €/hlö
Kenkävuokra1 €/hlö
Seuran keilaus13 €/rata/h
Seuran hohto17 €/rata/h
Majoittujat /kuntoutujat tavallinen keilaus13 €/rata/h
Majoittujat/kuntoutujat hohtokeilaus18 €/rata/h

Keilabaari

Keilabaari sijaitsee Keilahalli Keilarin yhteydessä Kuntoutuskeskuksen alakerroksessa. Keilabaarissa voit nauttia virvokkeita, kahvia, pikkusuolaista ja makeisia keilauksen lomassa tai penkkiurheilijan roolissa. A-oikeuksin varustettu baari palvelee keilahalli Keilarin aukioloaikojen mukaisesti.

Keilaussynttärit

Vietä sinäkin huippuhauskat keilailusynttärit Keilarissa! Tarjoamme alle 12-vuotiaille sankareille suosittuja synttäripaketteja, joihin sisältyy keilailun lisäksi erilaisia herkkuja. Kuntoutuskeskuksella keilailusynttäreihin voi yhdistää myös muita mukavia aktiviteetteja, kuten uimista tai pelailua liikuntasalissa.

Esimerkkipaketit:

2 keilarataa tunniksi, karkit, popparit ja limsat 10:lle lapselle 80 €
3 keilarataa tunniksi, jäätelökakku, popparit ja limsat 15:lle lapselle 145 €
4 keilarataa tunniksi, jäätelökakku, popparit ja limsat 20:lle lapselle 165 €

Valmispakettien lisäksi voit suunnitella oman synttärikokonaisuuden ja pyytää tarjouksen. Ota yhteyttä Keilariin, p. 050 394 7507.

Keilaseurat ja kilpailutoiminta

Kankaanpäässä toimii aktiivisesti muutama keilaseura, joista aktiivisia kilpaseuroja ovat Kuntoutuskeskus Kankaanpään Keilaajat ry sekä Kankaanpään Kymppikeila. Näistä jälkimmäinen eli KXK on kaikille avoin seura, johon voi liittyä kuka vain. Seurojen yhteystiedot löydät keilahallilta.

Kilpailutoimintaa Keilarissa järjestetään sekä rekisteröityneille että rekisteröitymättömille harrastajille. Osallistuaksesi virallisiin kilpailuihin sinun tulee olla rekisteröitynyt keilaaja. Tämä onnistuu liittymällä keilaseuraan ja sitä kautta rekisteröitymällä Suomen keilailuliittoon. Kilpaillaksesi sinun ei pidä olla huippukeilaaja, sillä halleilla ympäri Suomea järjestetään eri tasoisia kilpailuja. Jotta homma olisi mahdollisimman hauskaa kaikille, on käytössä erilaisia tasoitustaulukoita. Tasoitustaulukot kertovat, minkä verran saat tasoituspisteitä jokaiseen kilpailusarjaasi oman henkilökohtaisen keskiarvosi perusteella!

Viikkokilpailujen tulosseurantaan pääset täältä.

34

Lisätietoa keilailusta

Henkilökunta on paikalla sinua varten, eli kysy rohkeasti, jos kaipaat neuvoja ja vinkkejä tai jos olet kiinnostunut vaikkapa seuran jäsenyydestä!

Kattavan tietopaketin keilailusta löydät sivustolta keilailu.fi. YouTube on myös oiva kanava innokkaille aloittelijoille, sillä siellä on lukematon määrä opetusvideoita keilailusta!

Keilari Facebookissa!