Infoa kesäajan palveluistamme

Infoa kesäajan palveluistamme

Tämä kesä on monella tapaa erilainen kuin aiemmat. Joudumme vielä hieman rajoittamaan palveluitamme, jotta pystymme turvaamaan kuntoutusasiakkaille mahdollismman turvalliset oltavat myös vallitsevan koronaepidemian aikana. Tässä kootusti tietoa kesän palveluiden osalta:

ALLASOSASTO
Monet odottavat jo kuumeisesti allasosastolle pääsyä. Tällä hetkellä allasosasto on vain kuntoutus- ja vapaa-ajanohjelman mukaisessa käytössä, mutta tämänhetkisen tiedon mukaan avaamme yleisövuorot jälleen elokuun alussa.

LAHJAKORTIT
On kyselty myös, milloin ehtii käyttää lahjakortin, kun palvelut eivät ole käytössä. Jatkamme mielellämme lahjakorttisi voimassaoloaikaa tarvittaessa, joten voit ottaa yhteyttä osoitteeseen respa@kuntke.fi.

Jos haluat ostaa lahjakortin, saat hankittua sähköpostiisi toimitettavan lahjakortin kätevästi osoitteesta www.kuntke.fi/verkkokauppa.

KAHVIO JA RAVINTOLA
Kahvio ja ravintola palvelevat kesä-heinäkuun ajan vain kuntoutusasiakkaita ja henkilökuntaa erityisjärjestelyin. Tervetuloa nauttimaan herkkujamme taas elokuulla!

KOKOUS- JA JUHLAPALVELUT
Kesä-heinäkuulla myös kokoustilamme ovat vain talon sisäisessä käytössä, mutta voit tehdä jo varauksia elokuusta eteenpäin. Ota yhteyttä ravintolapäällikkö Johannaan, p. 044 467 6114.

MAJOITUS
Kesän ajan voit varata viikonlopuksi saunallisen rivitalohuoneiston 4-5 henkilölle edulliseen hintaan. (Ei sisällä aamiaista tai muita palveluja.) Muut hotellipalvelut odottavat vielä elokuulle. Tiedustele viikonloppuvuokrausta: saila.pajuniemi@kuntke.fi

KEILARI
Keilahalli viettää yleisövuorojen osalta kesälomaa elokuulle asti. Avausajankohdasta tiedotamme myöhemmin.

HOIDOT
Tällä hetkellä jalkahoidot ja muut hoitopalvelut ovat ainoastaan kuntoutujien käytettävissä. Elokuulle voit toki jo tehdä varauksia halutessasi. Ota yhteys: respa@kuntke.fi

Jos sinulle tulee lisää kysyttävää, käytä esimerkiksi sivuston oikeassa alanurkassa olevaa chat- tai viestiruutua. Vastaamme mielellämme!