Rekrytointi

Tule töihin Suomen monipuolisimpaan kuntoutuksen osaamiskeskukseen, osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen. Katso suorat yhteystiedot täältä.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja elämänlaatua. Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraavat työpaikat:
– psykologi nepsytiimiin (sijaisuus)
– kerroshoitaja ja siivouksen viikonlopputyöntekijä
– puheterapeutti

Avoimet työpaikat:

Etsimme sijaisuuteen

PSYKOLOGIA

työskentelemään neuropsykiatrisen perhekuntoutuksen pariin. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn, jossa pääset tukemaan perheiden hyvinvointia osaavassa moniammatillisessa työryhmässä, Suomen monipuolisimmassa kuntoutuksen osaamiskeskuksessa. Kuntoutuskeskus Kankaanpää on viihtyisä työpaikka, josta saat arvokasta työkokemusta kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnin tukemisesta.

Sijaisuus kestää ainakin maaliskuun 2021 puoliväliin saakka ja työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää!

Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi
Hakemuksen voit laittaa suoraan Riitan sähköpostiin.

P.s Mietitkö, että tämä työpaikka on sinulle liian kaukana? Kankaanpäähän on muun muassa Porista matkaa noin 50km ja Tampereelta tai Seinäjoelta noin 100km. Meille tulee työntekijöitä monesta eri suunnasta, joten kimppakyydit ovat kuntsarilaisille yksi hyvin tavallinen työmatkamuoto. Yhteisillä työmatkoilla tutustuu mukavasti työkavereihin sen lisäksi, että siinä samalla tietenkin säästää sekä luontoa ja rahaa. Meillä on mahdollisuus myös majoittua tarvittaessa. Tervetuloa meidän mukavaan, suureen mutta kodikkaaseen työyhteisöömme. 


Etsimme vakituiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen

KERROSHOITAJAA.

Siivousalan koulutus katsotaan eduksi.

Lisäksi meillä on paikka auki siivouksen viikonlopputyöntekijälle.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa palveluvastaava Riikka Kalliomäki arkisin klo 08.00–14.00, puh. 050 394 7510.
Hakemukset 14.08.2020 mennessä s-postitse: riikka.kalliomaki@kuntke.fi


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn monien erilaisten kuntoutujien kanssa. Pääpaino työssäsi tulee olemaan lapsiasiakaiden parissa. Meillä puheterapeutti toimii asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuspalveluissa sekä tarjoaa puheterapiaa avoterapia-asiakkaillemme.

Jos työ Suomen monipuolisimmassa kuntoutus- ja terapiapalveluidenkeskuksessa kiinnostaa, ota rohkesti yhteyttä. Käydään läpi sinun ammatillisia toiveitasi, ja katsotaan löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, kiinnostavia puheterapeutin tehtäviä. Voimme sopia myös joustavista työajoista tai ammatinharjoittajana toimimisesta – mikä sitten sopiikin sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae puheterapeutin paikkaa tämän linkin kautta.


 

 laadukkaat kuntoutuspalvelut