fbpx

Rekrytointi

Tule töihin Suomen monipuolisimpaan kuntoutuksen osaamiskeskukseen, osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen. Katso suorat yhteystiedot täältä.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja elämänlaatua. Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraavat työpaikat:
– psykiatrinen sairaanhoitaja
– erikoistuva lääkäri
– puheterapeutti
– psykologi
– opettaja tai erityisopettaja

Avoimet työpaikat:

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PSYKIATRISTA SAIRAANHOITAJAA

Tulet työskentelemään moniammatillisissa tiimeissä, joka toteuttaa perheiden sopeutumisvalmennuskursseja sekä yksilöllistä kuntoutusta lapsille ja nuorille. Monet asiakkaistamme ovat perheitä, joiden lapsella on ADHD, kielellinen erityisvaikeus tai erilaisia autismikirjon piirteitä. Mikäli sinulla on esimerkiksi nepsy-valmentajan koulutus, pääset hyödyntämään osaamistasi meillä monipuolisesti.

Jos olet hyvä tiimityöntekijä ja taitava käyttämään erilaisia toiminnallisia menetelmiä ohjauksessa sekä haluat työskennellä kanssamme perheiden paremman arjen puolesta, ota yhteyttä ja hae meille tekemään hienoa työtä kanssamme.

Lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae psykiatrisen sairaanhoitajan paikkaa tämän linkin kautta 1.12.2019 mennessä.


ERIKOISTUVA LÄÄKÄRI

Tule erikoistuvaksi lääkäriksi Kuntoutuskeskus Kankaanpäähän 1.3.2020 alkaen!

Työnkuvaan kuuluvat kuntoutuslääkärin monipuoliset tehtävät. Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä pääset kuntoutusalan näköalapaikalle tekemään moniammatillista työtä työelämäkuntoutuksen, tuki-ja liikuntaelinkuntoutuksen ja yksilöllisen kuntoutuksen parissa.

Kuntoutuslääkärin työssä saat laaja-alaista näkemystä ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista ja pääset tekemään tiimityötä kuntoutujien parhaaksi. Kuntoutuskeskus Kankaanpää on viihtyisä työpaikka, ja täällä sinua odottavat mukavat kollegat.

Palvelu soveltuu työterveyshuoltoon tai fysiatriaan  erikoistuvalle tai muuhun erikoistumiseen sisältyvänä palveluna.

Erikoistuvan lääkärin määräaikainen koulutusvirka täytetään ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten.

Hae paikkaa sähköpostitse vapamuotoisella hakemuksella 30.11.2019 mennessä: anne.pinola@kuntke.fi

Lisätietoja voit kysyä johtavalta lääkäriltämme Anne Pinolalta, p. 040 684 6713.


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn monien erilaisten kuntoutujien kanssa. Pääpaino työssäsi tulee olemaan lapsiasiakaiden parissa. Meillä puheterapeutti toimii asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuspalveluissa sekä tarjoaa puheterapiaa avoterapia-asiakkaillemme.

Jos työ Suomen monipuolisimmassa kuntoutus- ja terapiapalveluidenkeskuksessa kiinnostaa, ota rohkesti yhteyttä. Käydään läpi sinun ammatillisia toiveitasi, ja katsotaan löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, kiinnostavia puheterapeutin tehtäviä. Voimme sopia myös joustavista työajoista tai ammatinharjoittajana toimimisesta – mikä sitten sopiikin sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae puheterapeutin paikkaa tämän linkin kautta.


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PSYKOLOGIA,

jolla on kiinnostusta erityisesti lasten ja nuorten sekä perheiden hyvinvoinnin tukemiseen. Laaja palveluvalikoimamme mahdollistaa halutessasi myös muita psykologin tehtäviä omien kiinnostuksenkohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Meillä työskentelee tällä hetkellä useita psykologeja, joten pääset mukaan hyvien kollegojen porukkaan.

Ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan sinun ammatillisista toiveistasi ja katsotaan, löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, mielenkiintoisia psykologin työtehtäviä.

Lisätietoja antaa
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae psykologin paikkaa tämän linkin kautta 1.12.2019 mennessä.


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen sinua

OPETTAJA TAI ERITYISOPETTAJA.

Tulet työskentelemään moniammatillisessa tiimissä, joka toteuttaa perheiden sopeutumisvalmennuskursseja. Monet asiakkaistamme ovat perheitä, joiden lapsella on ADHD, kielellinen erityisvaikeus tai erilaisia autismikirjon piirteitä. Mikäli sinulla on esimerkiksi nepsy-valmentajan koulutus, pääset hyödyntämään osaamistasi meillä monipuolisesti.

Jos olet hyvä tiimityöntekijä ja taitava käyttämään erilaisia toiminnallisia menetelmiä ohjauksessa sekä haluat katsoa opettajan työtä vähän erilaisesta kulmasta, ota yhteyttä ja hae meille tekemään hienoa työtä kanssamme.

Lisätietoja antaa
palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae paikkaa tämän linkin kautta 1.12.2019 mennessä.

 
laadukkaat kuntoutuspalvelut

Katso videolta kuntoutuslääkäri Pertti Suuriniemen ajatuksia työstään.