Rekrytointi

Tule töihin Suomen monipuolisimpaan kuntoutuksen osaamiskeskukseen, osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen. Katso suorat yhteystiedot täältä.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja elämänlaatua. Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraavat työpaikat:
– erikoistuva lääkäri
– puheterapeutti
– fysioterapeutti
– toimintaterapeutti
– erityisopettajan/opettajan sijaisuuksia

Avoimet työpaikat:

FYSIOTERAPEUTTI

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen fysioterapeuttia. Eduksi katsotaan kokemus vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta ja uinninvalojapätevyys. Hakijalta edellytetään voimassa olevaa, vähintään EA1:tä tai se on suoritettava yhden kuukauden kuluessa työsuhteen alettua.

Jos et etsi vakituista paikkaa, kysy myös määräaikaisuuksia sekä kesäsijaisuuksia.

Kysy lisää: palveluesimies Kati Vuori-Uotila, p. 050 576 1801 tai kati.vuori-uotila@kuntke.fi
Hae paikkaa 9.2. mennessä tämän linkin kautta.


TOIMINTATERAPEUTTI

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen toimintaterapeuttia. Eduksi katsotaan kokemus vaativasta lääkinnällisestä kuntoutuksesta.
Toimintaterapeutin työ kuntoutuskeskuksessamme on monipuolista ja antoisaa. Olet osa moniammatillista tiimiä, joka työskentelee hyvässä yhteistyössä asiakkaidemme toimintakyvyn parhaaksi.

Kysy lisää toimintaterapeutin työstä: palveluesimies Kati Vuori-Uotila, p. 050 576 1801 tai kati.vuori-uotila@kuntke.fi
Hae paikkaa 9.2. mennessä tämän linkin kautta.


ERIKOISTUVA LÄÄKÄRI

Tule erikoistuvaksi lääkäriksi Kuntoutuskeskus Kankaanpäähän 1.3.2020 alkaen!

Työnkuvaan kuuluvat kuntoutuslääkärin monipuoliset tehtävät. Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä pääset kuntoutusalan näköalapaikalle tekemään moniammatillista työtä työelämäkuntoutuksen, tuki-ja liikuntaelinkuntoutuksen ja yksilöllisen kuntoutuksen parissa.

Kuntoutuslääkärin työssä saat laaja-alaista näkemystä ihmisen terveydestä ja hyvinvoinnista ja pääset tekemään tiimityötä kuntoutujien parhaaksi. Kuntoutuskeskus Kankaanpää on viihtyisä työpaikka, ja täällä sinua odottavat mukavat kollegat.

Palvelu soveltuu työterveyshuoltoon tai fysiatriaan  erikoistuvalle tai muuhun erikoistumiseen sisältyvänä palveluna.

Erikoistuvan lääkärin määräaikainen koulutusvirka täytetään ajaksi, jonka hakija tarvitsee erikoislääkärin pätevyysvaatimusten mukaista koulutusta varten.

Hae paikkaa sähköpostitse vapamuotoisella hakemuksella: anne.pinola@kuntke.fi

Lisätietoja voit kysyä johtavalta lääkäriltämme Anne Pinolalta, p. 040 684 6713.


ERITYISOPETTAJAN/OPETTAJAN SIJAISUUKSIA

Haluatko päästä tekemään opettajan työtä vähän erilaisesta näkökulmasta? Perhekursseilla opettajana pääset työskentelemään moniammatillisessa tiimissä, joka yhteistyössä tukee lapsen ja perheen arkea sekä mahdollistaa vertaistukea niin erityistä tukea tarvitseville lapsille, heidän sisaruksilleen kuin vanhemmillekin. Meillä on opettajalle tarjolla ainakin sijaisuuksia mutta mahdollisesti pidempiäkin pestejä.

Kysy lisää avoimista erityisopettajan tai opettajan tehtävistä palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkirannalta,  p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi.

Hae paikkaa 9.2.2020 mennessä tämän linkin kautta. 


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn monien erilaisten kuntoutujien kanssa. Pääpaino työssäsi tulee olemaan lapsiasiakaiden parissa. Meillä puheterapeutti toimii asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuspalveluissa sekä tarjoaa puheterapiaa avoterapia-asiakkaillemme.

Jos työ Suomen monipuolisimmassa kuntoutus- ja terapiapalveluidenkeskuksessa kiinnostaa, ota rohkesti yhteyttä. Käydään läpi sinun ammatillisia toiveitasi, ja katsotaan löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, kiinnostavia puheterapeutin tehtäviä. Voimme sopia myös joustavista työajoista tai ammatinharjoittajana toimimisesta – mikä sitten sopiikin sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae puheterapeutin paikkaa tämän linkin kautta.


 

 laadukkaat kuntoutuspalvelut

Katso videolta kuntoutuslääkäri Pertti Suuriniemen ajatuksia työstään.