fbpx

Rekrytointi

Tule töihin Suomen monipuolisimpaan kuntoutuksen osaamiskeskukseen, osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen. Katso suorat yhteystiedot täältä.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja elämänlaatua. Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos tulet kauempaa.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraavat työpaikat:
– lähihoitajia (4)
– kerroshoitajan sijaisuus
– osa-aikainen lastenneurologi
– psykologi
– puheterapeutti

Avoimet työpaikat:

LÄHIHOITAJIA (4)

Etsimme neljää lähihoitajaa toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin.

Vaatimuksena lähihoitajatutkinto. Lääkehoidon osaaminen verkossa (LOVe) tulee olla suoritettuna yksikön vaatimusten mukaisesti työsuhteen alkaessa tai viimeistään koeaikana. Eduksi katsotaan voimassa oleva EA-koulutus sekä kokemus vaikeavammaisten avustamisesta.

Tiedustelut palveluesimies Kati Vuori-Uotila, puh. 050 576 1801 tai s-posti: kati.vuori-uotila@kuntke.fi

Hakemukset 03.09.2019 mennessä tämän linkin kautta.


Etsimme

KERROSHOITAJAA

kokoaikaiseen sijaisuuteen. Tehtävän vaatimuksena on siivousalan ja/tai hoitotyön koulutus tai työkokemus.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa siivouksen palveluesimies Riikka Kalliomäki, puh. 050 394 7510 arkisin klo 08.00 – 14.00.

Hakemukset 15.09.2019 mennessä  s-postitse: riikka.kalliomaki@kuntke.fi


LASTENNEUROLOGI.

Toteutamme moniammatillista kuntoutusta suurimpina palveluryhminä vaativa lääkinnällinen kuntoutus, harkinnanvarainen kuntoutus  ja sopeutumisvalmennukset.  Asiakkaittemme ikähaarukka on 1-98 vuotta. Kuntoutusvuorokausia toteutamme noin 40 000 vuodessa. Kehitämme kuntoutusta jatkuvasti ja työvälineinämme on myös paljon teknologiaa kuten Lokomat-kävelyrobotti, Armeospring, Mototiles yms.

Etsimme osa-aikaista lastenneurologia erityisesti lasten ja nuorten yksilöllisille kuntoutusjaksoille. Työhön sisältyy myös lasten perhekursseilla asiantuntijana toimimista.

Toivomme sinulta yhteistyötaitoja ja joustavuutta sekä kiinnostusta kuntoutusta eli toimintakyvyn edistämistä kohtaan. Tarjoamme ainutlaatuisen näköalapaikan Suomen monipuolisimmassa kuntoutuskeskuksessa sekä osana laajaa valtakunnallista yhteistyöverkostoamme. Yhdessä Kruunupuiston ja Verven kanssa muodostamamme yritysryhmä työllistää yhteensä noin 500 kuntoutusalan ammattilaista, joista noin 130 työskentelee Kankaanpäässä.

Ota rohkeasti yhteyttä! Työ alkaa sopimuksen mukaan.
Johtava lääkäri Anne Pinola, p. 040 684 6713 tai anne.pinola@kuntke.fi


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PSYKOLOGIA,

jolla on kiinnostusta erityisesti lasten ja nuorten sekä perheiden hyvinvoinnin tukemiseen. Laaja palveluvalikoimamme mahdollistaa halutessasi myös muita psykologin tehtäviä omien kiinnostuksenkohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Meillä työskentelee tällä hetkellä useita psykologeja, joten pääset mukaan hyvien kollegojen porukkaan.

Ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan sinun ammatillisista toiveistasi ja katsotaan, löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, mielenkiintoisia psykologin työtehtäviä.
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi sekä vastaava psykologi Jorma Hietamäki, jorma.hietamaki@kuntke.fi.


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn monien erilaisten kuntoutujien kanssa. Pääpaino työssäsi tulee olemaan lapsiasiakaiden parissa. Meillä puheterapeutti toimii asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä kuntoutuspalveluissa sekä tarjoaa puheterapiaa avoterapia-asiakkaillemme.

Jos työ Suomen monipuolisimmassa kuntoutuskeskuksessa kiinnostaa, ota rohkesti yhteyttä. Käydään läpi sinun ammatillisia toiveitasi, ja katsotaan löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, kiinnostavia puheterapeutin tehtäviä. Voimme sopia myös joustavista työajoista tai ammatinharjoittajana toimimisesta – mikä sitten sopiikin sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Odotamme yhteydenottoasi!

Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi
laadukkaat kuntoutuspalvelut

Katso videolta kuntoutuslääkäri Pertti Suuriniemen ajatuksia työstään.