Rekrytointi

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on Suomen monipuolisin kuntoutuksen osaamiskeskus. Lisäksi tarjoamme tasokkaita hotelli- ja ravintola- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja. Moniammatillisen työyhteisömme missio on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja onnistunutta juhlaa. Tervetuloa tekemään kanssamme hienoa työtä virkistävään hyvinvoinnin keskukseen!

Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Katso alta listaus avoimista työpaikoistamme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen, jos etsit työ- tai harjoittelupaikkaa. 

Etsimme kahta

SAIRAANHOITAJAA

innostavaan työyhteisöömme.

Meillä pääset työskentelemään ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä sekä tuottamaan asiakkaillemme parempaa toimintakykyä ja hyviä eväitä arkeen. Kuntoutus on hienoa työtä yhdessä oppien ja kehittyen.

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tutkintoa, ihmisläheistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, innostuneisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Toinen sairaanhoitajan tehtävä sijoittuu vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen tiimiin, jossa sinulta toivomme lääkehoidon osaamista ja eduksi katsotaan kokemus neurologisia sairauksia sairastavien asiakkaiden parissa työskentelystä. Toinen etsimämme sairaanhoitaja tulee osaksi perhekuntoutuksen tiimiä, ja siinä taas toivomme, että sinulla on kokemusta työskentelystä lasten ja perheiden parissa. Eduksi katsotaan kokemus neuropsykiatrisesta kuntoutuksesta tai hoitotyöstä.

Edellytämme tehtäviin valittavilta tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa ja olemme savuton työpaikka. Lasten kuntoutuksen tiimiin valitun tulee esittää ennen työsuhteen alkua lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämistä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote.

Työ alkaa 17.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa 31.5.2023 mennessä lähettämällä CV ja työhakemus sähköpostilla osoitteeseen kati.vuori-uotila@kuntke.fi.

Lisätietoja saat soittamalla Kati Vuori-Uotila 050 5761801


Etsimme

LÄHIHOITAJAA

innostavaan työyhteisöömme.

Meillä pääset työskentelemään mukavassa moniammatillisessa joukossa, jonka missio on tuottaa parempaa toimintakykyä asiakkaidemme arkeen. Lähihoitajan työ on tärkeä osa tätä kokonaisuutta ja sisältää muun muassa asiakkaiden avustamista heidän päivittäisissä toimissaan.

Odotamme sinulta lähihoitajan tutkintoa, ihmisläheistä työotetta, hyviä sosiaalisia taitoja, innostuneisuutta ja hyvää yhteistyökykyä. Tarjoamme lähihoitajalle mielenkiintoisen työn vaativan lääkinnällisen kuntoutuksen asiakkaidemme parissa.

Edellytämme tehtäviin valittavilta tartuntatautilain §48 mukaista rokotussuojaa ja olemme savuton työpaikka.

Työ alkaa 17.7.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa 9.6.2023 mennessä lähettämällä CV ja työhakemus sähköpostilla osoitteeseen kati.vuori-uotila@kuntke.fi.

Lisätietoja saat soittamalla Kati Vuori-Uotila 050 5761801


Etsimme

PSYKOLOGIA

moniammatillisen työryhmän jäseneksi ohjaamaan kuntoutusryhmiä ja tapaamaan asiakkaita yksilöllisesti. Kuntoutuskeskuksessamme työskentelee vakituisesti neljä muuta psykologikollegaa ja lisäksi osa-aikaisesti työskenteleviä alihankkijoita. Työnkuvasta voidaan neuvotella ja ottaa huomioon hakijan kokemus ja kiinnostuksen kohteet. Erityisesti etsimme psykologia nyt aikuisten parissa tehtävään kuntoutustyöhön TULES- ja mielenterveyskuntoutukseen. Meillä toteutetaan myös lasten perhekursseja ja aistivammaisten kuntoutusta, sairausryhmäkohtaisia kursseja ja yksilöllistä kuntoutusta.

Odotamme hakijalta laillistetun psykologin pätevyyttä. Kokemus kuntoutustyöstä on hyödyksi, mutta tarjoamme kyllä hyvän perehdytyksen työtehtäviin, työvälineisiin ja käytettäviin ohjelmiin.

Työ Kuntoutuskeskus Kankaanpäässä tarjoaa hienon mahdollisuuden toteuttaa kuntoutusta moniammatillisessa työryhmässä käyttäen monipuolisia työmenetelmiä sekä kehittää ammattitaitoa koulutusten ja työnohjauksen avulla. Meillä teet työtä mukavien työkavereiden kanssa miellyttävässä työympäristössä ja sinulla on käytössäsi Epassi, henkilökunta-alennukset ja ruokailumahdollisuus talon ravintolassa henkilökuntahinnalla. Osa liikuntatiloistamme on maksutta käytettävissä.

Kyseessä on kokoaikainen työ maanantaista perjantaihin, mutta halutessasi voimme neuvotella myös esimerkiksi nelipäiväisestä työviikosta tai muista joustavista järjestelyistä elämäntilanteesi mukaan.

Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Hae paikkaa 15.6.2023 mennessä lähettämällä työhakemus ja CV sähköpostilla riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Lisätietoja
palvelupäällikkö
Riitta Korte-Mäkiranta
050 5701791
riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

 

Kuntoutuskeskus Kankaanpää on täysin kotimainen yritys, jolle on myönnetty myös Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -tunnus. Meillä työskentelet vastuullisessa yrityksessä, jonka tuotto menee kokonaisuudessaan toiminnan kehittämiseen sekä kuntoutuksen tutkimus- ja kehittämistoimintaan. Tuotamme siis toiminnallamme yhteiskunnallista hyvää. Toivottavasti saamme sinutkin hyvään joukkueeseemme!