Rekrytointi

Tule töihin Suomen monipuolisimpaan kuntoutuksen osaamiskeskukseen, osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen. Katso suorat yhteystiedot täältä.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja elämänlaatua. Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraavat työpaikat:
– psykologi
– psykologiharjoittelija
– puheterapeutti

Avoimet työpaikat:

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PSYKOLOGIA,

jolla on kiinnostusta erityisesti lasten ja nuorten sekä perheiden hyvinvoinnin tukemiseen. Laaja palveluvalikoimamme mahdollistaa halutessasi myös muita psykologin tehtäviä omien kiinnostuksenkohteidesi ja vahvuuksiesi mukaan. Meillä työskentelee useita kokeneita psykologeja, joten pääset mukaan hyvien kollegojen porukkaan.

Työ alkaa huhtikuun alussa tai sopimuksen mukaan.

Ota rohkeasti yhteyttä. Keskustellaan sinun ammatillisista toiveistasi ja katsotaan, löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, mielenkiintoisia psykologin työtehtäviä.

Lisätietoja antaa
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae paikkaa tämän linkin kautta 30.4.2020 mennessä.

Etsimme myös

PSYKOLOGIHARJOITTELIJAA.

Etsimme motivoitunutta psykologian opiskelijaa psykologiharjoittelijaksi syksylle 2020 ja keväälle 2021. Tarjoamme psykologiharjoittelijalle mielenkiintoisen ja monipuolisen toimintaympäristön, ja tehtäviä voidaan suunnitella  opiskelijan omien mielenkiinnonkohteiden mukaan.

Palkallisen harjoittelun kesto on 5 kuukautta. Harjoittelussa pääset tekemään työtä moniammatillisessa kuntoutustyössä ja työryhmässä. Opiskelijalla on mahdollisuus tutustua (neuro)psykologiseen yksilökuntoutukseen, lasten ja perheiden kanssa tehtävään kuntoutustyöhön (esimerkiksi ADHD- ja asperger-, diabetes- sopeutumisvalmennuskurssit) tai psykologisiin yksilöarviointeihin.  Toivomme hakijalta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, tietoteknisiä perustaitoja, kiinnostusta yksilö- ja ryhmäohjaukseen, sekä kehitysmyönteistä työotetta.

Kysy lisätietoja ja lähetä hakemus sähköpostilla riitta.korte-makiranta@kuntke.fi
Liitä hakemukseesi CV ja ajantasainen opintosuoritusote.


Etsimme vakituiseen työsuhteeseen

PUHETERAPEUTTIA.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työn monien erilaisten kuntoutujien kanssa. Pääpaino työssäsi tulee olemaan lapsiasiakaiden parissa. Meillä puheterapeutti toimii asiantuntijana osana moniammatillista tiimiä kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuspalveluissa sekä tarjoaa puheterapiaa avoterapia-asiakkaillemme.

Jos työ Suomen monipuolisimmassa kuntoutus- ja terapiapalveluidenkeskuksessa kiinnostaa, ota rohkesti yhteyttä. Käydään läpi sinun ammatillisia toiveitasi, ja katsotaan löytyisikö meiltä juuri sinulle sopivia, kiinnostavia puheterapeutin tehtäviä. Voimme sopia myös joustavista työajoista tai ammatinharjoittajana toimimisesta – mikä sitten sopiikin sinun elämäntilanteeseesi parhaiten.

Odotamme yhteydenottoasi!

Lisätietoja antaa:
Palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hae puheterapeutin paikkaa tämän linkin kautta.


 

 laadukkaat kuntoutuspalvelut

Katso videolta kuntoutuslääkäri Pertti Suuriniemen ajatuksia työstään.