Rekrytointi

Tule töihin Suomen monipuolisimpaan kuntoutuksen osaamiskeskukseen, osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen. Katso suorat yhteystiedot täältä.

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja elämänlaatua. Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Tällä hetkellä meillä on avoinna seuraavat työpaikat:
– lääkäri
– lisäkäsiä siivoustiimiin

Avoimet työpaikat:

Sinustako meille uusi

KUNTOUTUSLÄÄKÄRI

vakituiseen työsuhteeseen? Erikoistumisalasi voi olla fysiatria, neurologia tai yleislääketiede. Meillä pääset tukemaan asiakkaiden hyvinvointia kokonaisvaltaisesti ja tekemään hienoa moniammatillista yhteistyötä suomalaisten toimintakyvyn turvaamiseksi.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, joustavat työajat, säännöllisen ja monipuolisen mahdollisuuden kouluttautumiseen. Työyhteisömme on mukava ja työympäristö innostava.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus 13.11. mennessä sähköpostilla osoitteeseen anne.pinola@kuntke.fi. Lisätietoja puhelimitse voit kysyä johtavalta lääkäriltä Anne Pinolalta, p. 040 684 6713.

P.s Mietitkö, että tämä työpaikka on sinulle liian kaukana? Kankaanpäähän on muun muassa Porista matkaa noin 50km ja Tampereelta tai Seinäjoelta noin 100km. Meille tulee työntekijöitä monesta eri suunnasta, joten kimppakyydit ovat kuntsarilaisille yksi hyvin tavallinen työmatkamuoto. Voit myös majoittua meillä tarvittaessa. Tervetuloa mukavaan, suureen mutta kodikkaaseen työyhteisöömme!


SIIVOUSTIIMISSÄMME

on ajoittain tarvetta lisäkäsille. Jos esimerkiksi keikkaluontoinen siivoustyö kiinnostaa, kysy lisätietoja palveluesimies Riikka Kalliomäeltä p. 050 394 7510 (arkisin klo 08.00 – 14.00) tai sähköpostitse riikka.kalliomaki@kuntke.fi.laadukkaat kuntoutuspalvelut