Rekrytointi

Tule töihin Suomen monipuolisimpaan kuntoutuksen osaamiskeskukseen, osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon!

Missiomme on tarjota asiakkaillemme parempaa arkea ja elämänlaatua. Hienon työn lisäksi saat mm. oman työterveyshuoltomme palvelut, liikunta- ja kulttuuriedun, liikuntatilat käyttöösi, koulutus- ja kehittymismyönteisen työnantajan, hyvät työkaverit, henkilökuntahintaiset valmiit lounaat, sekä mahdollisuuden majoittua tarvittaessa hotellissamme, jos käyt meillä töissä kauempaa.

Katso alta listaus avoimista työpaikoistamme. Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen, jos etsit työ- tai harjoittelupaikkaa. 

KOKKI

Vuorotteluvapaasijaisuus, noin 6 kuukautta alkaen 1.9.2022
Kysy lisätietoja ravintolapäällikkö Johanna Rajakoskelta:
p. 044 467 6114 tai johanna.rajakoski@kuntke.fi

KEILAHALLIN HOITAJA

Etsimme Kuntoutuskeskus Kankaanpään Keilariin loistavan asiakaspalveluasenteen omaavaa keilahallin hoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Työ on osa-aikainen ja iltapainotteinen, ajoittuen tiistaista lauantaihin. Työ sisältää asiakaspalvelun lisäksi asiakkaiden opastusta ja keilaratojen huoltotehtäviä. Saat perehdytyksen keilaratojen maailmaan, joten keilahallikokemusta tärkeämpää on omatoiminen ja yrittäjämäinen ote omaan työhön sekä mukavan tunnelman luominen asiakkaillemme tosiharrastajista vapaa-ajan viettäjiin.

Työssä hoidat myös Keilabaarin myyntiä, joten tarvitset hygienia- sekä alkoholipassit.

Työ alkaa 12.9. tai sopimuksen mukaan.
Vapaamuotoiset hakemukset sähköpostilla osoitteeseen johanna.rajakoski@kuntke.fi.

Lisätietoja:
ravintolapäällikkö Johanna Rajakoski:
p. 044 467 6114 tai johanna.rajakoski@kuntke.filaadukkaat kuntoutuspalvelut