Rekrytointi

Tule Kuntoutuskeskus Kankaanpään osaavien ammattilaisten mukavaan joukkoon! Noin 150 motivoituneen työntekijän joukkoon etsitään ajoittain uusia osaajia eri ammattialoilta. Tällä sivulla ilmoitamme avoimista työpaikoista, mutta voit myös toimittaa meille avoimen hakemuksen. Katso suorat yhteystiedot täältä.

Avoimet työpaikat:

Perhekuntoutuspalvelujemme laajentuessa etsimme lisää osaajia!
Nyt etsimme

PUHETERAPEUTTIA
PSYKOLOGIN SIJAISTA

moniammatillisiin työryhmiin, jotka toteuttavat muun muassa ADHD-, Asperger- ja autismikursseja. Palvelukokonaisuuteemme kuuluvat jatkossa myös aistivammaisten kurssit, joten kokemus kuulovammaisten nuorten tai lasten parissa työskentelystä on työssä eduksi.

Puheterapeutin tehtävään on mahdollisuus hakea myös itsenäisenä ammatinharjoittajana.

Tarjoamme antoisan ja mielenkiintoisen työn sekä mahdollisuuden kehittää uutta innokkaassa ja ammattitaitoisessa työryhmässä.

Kysy lisätietoja:
palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta, p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi
vastaava psykologi Jorma Hietamäki, jorma.hietamaki@kuntke.fi.


Laillistettu

Ravitsemusterapeutti

toteuttamaan moniammatillista kuntoutusta erilaisille kuntoutus- ja sopeutumisvalmennuskursseille sekä yksilöllisen kuntoutuksen pariin. Pääset työskentelemään osaavassa ammattilaisten joukossa, monenlaisten ja eri-ikäisten kuntoutujien sekä heidän perheenjäsentensä kanssa. Tehtävämme on auttaa asiakkaitamme kohti parempaa ja mielekkäämpää arkea.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn vaikuttavan kuntoutus- ja hyvinvointitoimijan palveluksessa virkistävässä työympäristössä. Tervetuloa tiimiin!

Kysy lisätietoja:
palvelupäällikkö Riitta Korte-Mäkiranta, p. 050 570 1791 tai riitta.korte-makiranta@kuntke.fi

Hakemukset 10.11.2017 mennessä. Hakemuslomakkeelle pääset tämän linkin kautta.


Kokki tuntityöntekijäksi

Haemme ravintolaamme kokkia tuntityöntekijäksi, ammattitaitoisen henkilöstön vahvistukseksi. Tehtävän hoito ajoittuu maanantaista sunnuntaihin aikavälille 06.00-20.00.

Valittavalta henkilöltä edellytetään omatoimisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä innostunutta ja kehittävää otetta työhön. Lisäksi tehtävään valitulla tulee olla hygieniapassi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ravintolapäällikkö Johanna Rajakoskelle 4.11.2017 mennessä.

ravintolapäällikkö
Johanna Rajakoski
044 4676114
johanna.rajakoski@kuntke.fiLaadukkaat Kelan kuntoutuspalvelut Kankaanpäässä