Laskutusohjeet

Yrityksen nimi: Kankaanpään Kangaspolku Oy
y-tunnus: 0672632-0.

Vastaanotamme ensisijaisesti verkkolaskuja. Mikäli yrityksellänne ei ole mahdollisuutta toimittaa verkkolaskuja tai lähettää laskuja sähköpostilla, voitte lähettää paperilaskut skannauspalveluun joko sähkö- tai paperipostina. Emme  vastaanota laskuja käyntiosoitteeseemme.

1. Verkkolaskut

Verkkolaskuosoite: 003706726320
Operaattori: Maventa (003721291126)
Välittäjätunnus pankkiverkosta lähetettäessä: DABAFIHH*

*Käyttäkää tätä välittäjätunnusta mikäli käytössänne olevasta verkkolaskutusohjelmasta ei voi lähettää laskuja suoraan Maventan välittäjätunnukselle.

2. Sähköpostilasku skannauspalveluun

Sähköpostiosoite: 06726320@scan.netvisor.fi

Toivomme, että lähetätte tähän osoitteeseen ainoastaan laskuja.
Laskut lähetetään palveluun sähköpostin PDF-muotoisina liitetiedostoina ja laskun liitteiden tulee olla samassa tiedostossa itse laskun kanssa.

Voit lähettää useita laskuja yhdessä sähköpostiviestissä, kunhan jokainen lasku on erillisenä liitetiedostona. Kaikilla tiedostoilla tulee olla eri nimi.
Yhden sähköpostin maksimikoko on 5Mb.
PDF-tiedostojen tulee olla aitoja PDF-dokumentteja (PDF- versio 1.3 tai uudempi).
PDF-tiedostot eivät saa olla lukittuja tai salasanalla suojattuja.
Dokumentin ulkomitta voi olla maksimissaan 210 x 297 mm.
Liitteen nimen sallitut merkit ovat tavallisia kirjoitusmerkkejä, a-z, A-Z, 0-9. Ethän käytä erikoismerkkejä tai välilyöntejä liitteiden nimeämiseen.

3. Paperilasku skannauspalveluun postitse

Osoite:
Kankaanpään Kangaspolku Oy
06726320
PL 100
80020 KOLLEKTOR SCAN

Osoitetietojen tulee olla täydellisinä sekä laskussa että kirjekuoressa, jotta lasku voidaan välittää nopeasti ja luotettavasti perille. 

Lähetäthän skannausosoitteeseen ainoastaan laskumateriaalia. Nämä postit luetaan automaattisesti yrityksemme reskontraan, eikä mikään muu materiaali (esimerkiksi kuitit, liikelahjat, luottokortit ja pääsyliput) saavuta vastaanottajaansa tätä kautta.
Käytäthän mieluiten tekstissä vain mustaa väriä valkoisella pohjalla: se antaa selkeimmän lopputuloksen laskun tietojen tunnistusta varten.
Ethän käytä niittejä skannauspalveluun lähetetyissä laskuissa

Sekä verkkolaskuissa että paperilla toimitetuissa laskuissa tulee lisäksi olla esim. tilaajan tai yhteyshenkilön nimi tai muu viite.

Lisätietoja laskutuksesta antaa:
johdon assistentti Sirpa Paasto, p. 040 684 6703 tai sirpa.paasto@kuntke.fi