Ravintola- ja kahvilapalvelut

Kuntoutuskeskus Kankaanpään monipuoliset ravintolapalvelut takaavat herkkuhetkiä ja viihdettä sekä kuntoutuspäiviin että varta vasten nautiskelemaan tuleville. Palveluistamme löytyy sopiva vaihtoehto niin á la carte -illallista, viinilasillista, munkkikahveja, perhejuhlia kuin pikkujoulujakin varten. Tervetuloa nauttimaan!

Ravintola Kangaspolku

Ravintola Kangaspolussa nautitaan aamiaista, lounasta ja päivällistä buffetpöydästä lähes vuoden jokaisena päivänä. Järjestämme myös erilaisia juhla-aterioita tai lounaskonsertteja esimerkiksi äitienpäivänä ja joulun alla. Oma leipurimme leipoo tuoreen leivän ja makoisat herkut asiakkaidemme nautittaviksi. Toimimme myös tasokkaana à la carte -ravintolana viikon jokaisena päivänä.

Meillä on pitkät perinteet tilausravintolana toimimisesta, ja järjestämme luotettavalla laadulla juhlatilaisuudet niin perheille kuin yrityksillekin aina häistä pikkujouluihin. Asiakaspaikkoja on yhteensä 350, ja tilaa pystytään jakamaan mukaviksi kabineteiksi 15–50 henkilölle. Tanssilattialla mahtuu pyörähtelemään, ja äänentoistolaitteet mahdollistavat isojenkin tilaisuuksien onnistumisen.

Noutopöytäkattaukset:

Aamiainen
ma–pe klo 7–9, 8€/hlö
la–su klo 8–10, 8€/hlö

Lounas
ma–pe klo 11–13, 12€/hlö
lauantaisin klo 12–14, 12€/hlö
sunnuntaisin klo 12–14, 18€/hlö

Päivällinen
ma–la klo 17–18.30, 9€/hlö
sunnuntaisin klo 17–18.30, 10€/hlö

À la carte

Uudistetusta menustamme löytyy herkkuja moneen makuun – pieneen ja isompaan nälkään. Tutustu à la carte -listamme antimiin täällä.

À la carte -tilauksia voit tehdä
ma–pe klo 12–20.30 ja
la–su klo 12–19.30.

Ryhmien (yli 10 henkilöä) on hyvä ilmoittaa tulostaan etukäteen, jotta pystymme palvelemaan mahdollisimman sujuvasti.

1

Viihde

Iltaisin Kangaspolussa voi nauttia tunnelmallisesti drinkin, viinilasillisen tai vaikka oluen laajasta valikoimastamme. Keskiviikkoisin ravintolassamme on karaokeilta, ja silloin tällöin järjestämme tanssi-iltoja. Tervetuloa viihtymään!

Huom. Kesäaikana viihdeohjelma poikkeaa edellä mainitusta.

Esiintyjät

PäivämääräTapahtumaLisätietoja
Tällä hetkellä emme järjestä yleisölle avoimia viihdeiltoja johtuen koronaepidemiasta. Tiedotamme tässä, kun tiedämme milloin voimme taas aloittaa karaokeillat ja tanssit.

 

Aulakahvio

Uudistunut aulakahvio palvelee Kuntoutuskeskuksen keskellä joka päivä aamusta iltaan. Tarjolla on kahvin lisäksi uunituoreita leipomuksia, pikkusuolaista, virvokkeita ja jäätelöannoksiakin. Aulakahviossa loimottaa välillä aito takkatuli, ja kahvihetki on usein mukava sosiaalinen kohtaaminen.

Aulakahvio palvelee:

Ma-peklo 8.30- 22.00
Laklo 10.00- 20.30
Suklo 10.00- 22.00
tilat_kahvio

Keilabaari

Keilabaari sijaitsee Keilahalli Keilarin yhteydessä Kuntoutuskeskuksen alakerroksessa. Keilabaarissa voit nauttia virvokkeita, kahvia, pikkusuolaista ja makeisia keilauksen lomassa tai penkkiurheilijan roolissa. A-oikeuksin varustettu baari palvelee keilahalli Keilarin aukioloaikojen mukaisesti.

Kokouspalvelut

Kuntoutuskeskus Kankaanpää tarjoaa hyvät mahdollisuudet kokousten ja seminaarien järjestämiseen. Lue lisää!

Juhlatilaisuudet

Järjestämme luotettavalla laadulla juhlat niin perheille kuin yrityksillekin. Tutustu juhlapalveluihin täällä.