kuusi

Tervetuloa joulun viettoon!

Kuntoutuskeskus Kankaanpään väki loihtii taas tänäkin vuonna ihanan tunnelman jouluvierailleen. Joulu Kankaanpäässä on täynnä ihania perinteisiä jouluherkkuja, rauhallista ja rentoa olemista, mukavaa ja virkistävää ohjelmaa sekä tietenkin saunomista ja uimista. Asiakkaidemme hyvistä kokemuksista viestii se, että monet jouluvieraat saapuvat viettämään joulua kanssamme vuosi toisensa jälkeen.

Tutustu ihanaan jouluun alla ja varaa omasi pian! Nähdään jouluna Kankaanpäässä.

Ihana joulu Kankaanpäässä 23.-26.12.2021

Jouluvieraanamme nautit runsaasta joulusta ilman kiirettä aina aatontaatosta tapaninpäivään. Jouluna saa rauhassa saunoa ja rentoutua allasosastollamme, ulkoilla lähiympäristössä, nauttia notkuvista herkkupöydistä ja osallistua joulun ajan ohjelmaan. Jouluisäntämme järjestää pyhien iloksi muun muassa  musiikkia, keilausta, virkistävää liikuntaa ja tunnelmointia laavulla – joulubingoa unohtamatta. Iltoja vietetään yhdessä viihtyisän ravintolasalin tunnelmassa.

Joulupaketti sisältää mm.
– majoituksen 23.-26.12.2021
– mahtavat jouluruokailut
– sauna- ja allasosaston, kuntosalin sekä liikuntasalin vapaan käytön
– joulun ajan ohjelman
– kuljetuksen joulukirkkoon joulupäivän aamuna

Hinta 399e/hlö
kahden hengen huoneessa

Hinta 489e/hlö
yhden hengen huoneessa

Avaa Jouluesite 2021 tästä

Joulu kuuluu kaikille!

Tarjoamme joulunviettomahdollisuutta myös henkilöille, jotka tarvitsevat apua päivittäisissä toiminnoissa. Kysy lisätietoa avustusmahdollisuudesta joulun aikana!

Varaa joulupakettisi nyt!

Myyntipalvelu
Kristiina Capparelli
050 394 7526
kristiina.capparelli@kuntke.fi

Vastaanotto
(02) 57 333
respa@kuntke.fi

20151030_110956

Joulun aattopaketti 75e/hlö

Toivotamme kaikki tervetulleiksi viettämään mukavaa, tunnelmallista ja kiireetöntä jouluaattoa kanssamme!

Jouluaaton vietto alkaa klo 12 joulurauhan julistuksella sekä lounaaksi nautittavalla joulupuurolla ja glögillä. Tämän jälkeen on mahdollisuus osallistua ohjattuun vesijumppaan ja ulkoiluun – tai saunoa ja uida omatoimisesti kaikessa rauhassa. Mahtava jouluateria on katettuna ravintolaan klo 16.30–18.30 ja sen jälkeen voi hetken sulatella ruokaa ja huilailla, istua ja seurustella. Aattoillan ohjelmallista osuutta vietetään isolla porukalla ravintolasalissa muun muassa joululaulujen merkeissä. Aattoillan huipentaa tietenkin itse Joulupukin vierailu, ja perinteisesti hänellä on ollut tuomisinaan jotain pientä ihan kaikille jouluvieraillemme.

Ohjelma päättyy viimeistään noin kymmenen aikaan ja illan päätteeksi voi halutessaan suunnata vielä joulumessuun Kankaanpään kirkkoon omilla kyydeillä.

Varaa paikat jouluaaton viettoon!

Myyntipalvelu
Kristiina Capparelli
050 394 7526
kristiina.capparelli@kuntke.fi

Vastaanotto
(02) 57 333
respa@kuntke.fi

tai respa@kuntke.fi.

joulupöytä

Tapaamisiin jouluna Kankaanpäässä!