kuusi

Tervetuloa joulun viettoon!

Kuntoutuskeskus Kankaanpään väki loihtii taas tänäkin vuonna ihanan tunnelman jouluvierailleen. Joulu Kankaanpäässä on täynnä ihania perinteisiä jouluherkkuja, rauhallista ja rentoa olemista, mukavaa ja virkistävää ohjelmaa sekä tietenkin saunomista ja uimista. Asiakkaidemme hyvistä kokemuksista viestii se, että monet jouluvieraat saapuvat viettämään joulua kanssamme vuosi toisensa jälkeen.

Tutustu eripituisiin joulupaketteihimme alla ja varaa omasi pian! Nähdään jouluna Kankaanpäässä.

Joulumuorin virkistyspaketit

Joulumuorin virkistyspaketit ovat kestoltaan kaksi tai kolme vuorokautta – joko aatonaatosta tai jouluaatosta tapaninpäivään. Paketti sisältää majoituksen, kaikki ruokailut ja kaiken ohjelman. Meillä on mahdollisuus majoittua myös neljän hengen rivitalohuoneistoissa tai lisämaksusta yhden hengen huoneessa.

Joulumuorin virkistyspakettilaiset voivat saunoa ja uida vapaasti, nauttia notkuvista herkkupöydistä ja osallistua moniouoliseen ohjelmaan. Ohjelmassa on muun muassa  musiikkia, bingoa, keilausta, virkistävää liikuntaa ja tunnelmointia laavulla. Iltoja vietetään yhdessä viihtyisän ravintolasalin tunnelmassa.

Hinnat

3 vuorokautta 395e/henkilö kahden hengen huoneessa
2 vuorokautta 312e/henkilö kahden hengen huoneessa
Yhden hengen huoneesta lisämaksu 30e/vuorokausi.

Katso tästä Jouluesite 2019

Varaa joulupakettisi nyt!

p. (02) 57 333 tai
respa@kuntke.fi

20151030_110956

Joulumuorin aattopaketti

Toivotamme kaikki tervetulleiksi viettämään mukavaa, tunnelmallista ja kiireetöntä jouluaattoa kanssamme!

Jouluaaton vietto alkaa klo 12 joulurauhan julistuksella sekä lounaaksi nautittavalla joulupuurolla ja glögillä. Tämän jälkeen on mahdollisuus osallistua ohjattuun vesijumppaan ja ulkoiluun – tai saunoa ja uida omatoimisesti kaikessa rauhassa. Mahtava jouluateria on katettuna ravintolaan klo 16.30–18.30 ja sen jälkeen voi hetken sulatella ruokaa ja huilailla, istua ja seurustella. Aattoillan ohjelmallista osuutta vietetään isolla porukalla ravintolasalissa muun muassa joululaulujen merkeissä. Aattoillan huipentaa tietenkin itse Joulupukin vierailu, ja perinteisesti hänellä on ollut tuomisinaan jotain pientä ihan kaikille jouluvieraillemme.

Ohjelma päättyy viimeistään noin kymmenen aikaan ja illan päätteeksi voi halutessaan suunnata vielä joulumessuun Kankaanpään kirkkoon omilla kyydeillä.

Hinta 73e/hlö

Katso tästä esite: Joulumuorin aattopaketti 2019

Varaa paikat jouluaaton viettoon!

(02) 57 333
tai respa@kuntke.fi.

joulupöytä

Tapaamisiin jouluna Kankaanpäässä!