Hiihtäjille laadukas majoitus aamiaisella

Kaksi iloista hiihtäjää Kuntoutuskeskus Kankaanpään maastossa.

Hiihtäjille laadukas majoitus aamiaisella

Kankaanpään seudullahan on hiihtäjille huippuolosuhteet monessa mielessä, sillä hienoja latuverkostoja on näissä kangasmaastoissa vaikka muille jakaa. Meidän hotellissamme hiihtäjiä hemmotellaan muun muassa hyvillä yöunilla, sauna- ja uintimahdollisuudella, kuntosalilla ja tietenkin runsaalla aamiaisella hiihtopäivän alkuun.
Alueemme on maankuulu myös hyvistä hiihtotapahtumista. Kauha-Hiihto sunnuntaina 19.2. tutustuttaa Lauhanvuoren kansallispuiston hienoihin maastoihin, Unescon ainutlaatuisen geologisen perinnön alueella. Pirkan Hiihto taas starttaa tuttuun tapaan Niinisalosta Tampereen suuntaan sunnuntaina 5.3. ja sen reitti kulkee puolestaan Hämeenkankaan Unesco Geopark-maastojen kautta.
Näihin hiihtotapahtumiin osallistuville majoittujille järjestämme tarvittaessa varhennetun aamiaisen tapahtumapäivänä.
Laadukkaan majoituksen hinta esimerkiksi kahden hengen hotellihuoneessa on vain 48e/hlö/vrk. Tarjoamme myös rivitalohuoneistoja omalla saunalla 4-5 henkilölle hintaan 43e/hlö/vrk.
Varaa pian majoitus vaikka isommallekin ryhmälle myyntipalvelustamme: 050 394 7526 tai myyntipalvelu@kuntke.fi.
Täältä voit lukea lisää hotellipalveluistamme.
Lähdit hiihtelemään sitten ihan huvin vuoksi tai kilpailumielessä, tarjoamme sinulle mainion hiihtotukikohdan kattavalla palveluvalikoimalla. Tervetuloa! ☀️