Edullinen viikonloppumajoitus

Edullinen viikonloppumajoitus

Tervetuloa viettämään mukavaa lomaviikonloppua Kankaanpäähän!

Tarjoamme matkailijoille tänä kesänä saunallisia rivitalohuoneistojamme huippuedullisen hintaan,

vain 250e/viikonloppu (pe-su).

Hinta sisältää majoituksen, lakanat ja pyyhkeet 4-5 henkilölle sekä loppusiivouksen.
Huoneistoissa on keittiönurkkaus, jossa on jääkaappi, keittolevy, kahvinkeitin sekä tarvittava astiasto ja välineistö. 

Kankaanpäässä on paljon mukavaa tekemistä ja näkemistä koko perheelle – kuitenkin väljästi ja koronaturvallisesti. Huoneistomme toiomivat matkailijoille hyvänä tukikohtana esimerkiksi Lauhanvuori-Hämeenkangas Geoparkin kohteiden tutkimiseen ja liikunnallisen loman viettämiseen. Hyödynnä mahtavat ulkoilureitistöt, frisbeegolfaa, etsi geokätköjä ja rentoudu Rivieran upealla hiekkarannalla. Viihdy kesätorilla lauantaina ja tee hyviä kauppoja Kankaanpään palvelevista liikkeistä.

Taiteen ystävät tutustuvat ainutlaatuiseen Taidekehäämme ja nauttivat Kankaanpään Gallerian näyttelyistä. Kankaanpäässä etäisyydet ovat lyhitä, ja matka taittuu helposti esimerkiksi pyöräillen tai kävellen. Illaksi voit hakea maljat paikallista kuohujuomaa Kankaanpään omalta viinitilalta Venesjärveltä.

Yksi kiva retkivinkki on pyöräillä mukavan mutkittelevalla tiellä kangasmetsän keskellä Kuninkaanlähteen caravanalueen maauimalaan. Samalla reissulla pääsee halutessaan pelaamaan myös minigolfia. Pyöriä löytyy tarvittaessa vuokrattavaksi täältä.  Tai kiinnostaisiko ohjelmanumerona vaikkapa ratsastus tai hevosajelu? Tutustu Niinsalon ratsastajat ry:n tarjontaan täällä. 

Pienimmille seikkailijoille riittänevät seikkailuiksi kaupunkimme lukuisat viihtyisät leikkipuistot. Naapurikunnan Jämiltä löytyy kiipeilypuisto ja montaa muuta aktiviteettia isompaan seikkailunnälkään. Upea Korsukylä samalla suunnalla on myös mahtava käyntikohde, jossa voit käydä kahvilla, rentoutumassa riippumatossa tai vuokrata kanootin ja lähteä melomaan.

Katso tästä jutusta, mitä Arppen perhe puuhaili viikonloppulomallaan Kankaanpäässä!
Näiden muutamien ohjelmavinkkien lisäksi kannattaa tutustua Visit Kankaanpää -sivustoon.
Tervetuloa kesäiseen Kankaanpäähän!

Tiedustele lisää ja tee varaus nyt:
respa@kuntke.fi tai 02 57 333