Ryhmäkoti Varvikko

Turvallista asumista lukuisien palvelujen ja luonnon lähellä!

Kuntoutuskeskus Kankaanpään uusi Ryhmäkoti Varvikko tarjoaa tehostettua asumispalvelua kuntoutuskeskuksen esteettömässä ympäristössä. Ammattitaitoinen henkilökuntamme huolehtii asukkaiden hyvinvoinnista ja turvallisuudesta ympäri vuorokauden. Varvikkoon voi tulla asukkaaksi henkilö, joka tarvitsee vamman tai sairautensa vuoksi tarvitsee toisen henkilön apua päivittäisissä toiminnoissa suoriutuakseen. Ryhmäkodissa on 15 asuntoa, joista kaksi on tarkoitettu pariskunnalle ja osa asunnoista varataan lyhytaikaiseen asumiseen eli ns. intervallijaksoja varten.

Tehostetusta palveluasumisesta tehdään vuokra- sekä hoivapalvelusopimus asiakkaan tai kotikunnan kanssa. Vuokran osuuteen voi hakea Kelan asumistukea. Palvelupaketti sisältää asumisen, ruokailut, hoiva- ja tukipalvelut. Asukas taas kustantaa itse lääkkeet, henkilökohtaiset hygieniatuotteet ja haluamansa lisäpalvelut.

Yhteystiedot

Ryhmäkoti Varvikko
Kuntoutuskeskus Kankaanpää
Kelankaari 4
38700 KANKAANPÄÄ

Kysy lisätietoja!

Sairaanhoitaja
Johanna Holmström-Lauri
050 394 7516
johanna.holmstrom-lauri@kuntke.fi

Kuntoutussihteeri
050 394 7524
kuntoutustoimisto@kuntke.fi

Asukkaidemme asunnot sijaitsevat 3. kerroksessa, turvallisessa ja esteettömässä ympäristössä.

Asukkaille on omien asuntojen lisäksi viihtyisä yhteinen oleskelu- ja ruokailutila.

Osaava hoitohenkilökunta on apunasi arjen käänteissä oman tarpeesi mukaan.

 Varvikon asunnot ovat tilavia ja esteettömiä. Kukin asukas saa sisustaa huoneesta oman, juuri itsensä näköisen kodin.

Kuntoutuskeskus Kankaanpään upeat liikuntapuitteet, kuten sauna- ja allasosasto sekä esteetön kuntosali ja keilahalli ovat käytettävissä samassa rakennuksessa.

Kuntoutuskeskusta ympäröi rauhoittava luonto, joka tarjoaa esteettömiä ulkoilumahdollisuuksia liikkumiseen tai rentoutumiseen.

Kuntoutuskeskuksen laajasta palvelutarjonnasta asukkaat voivat ostaa erilaisia terveys- ja kuntoutuspalveluja, liikunnanohjausta tai hemmottelu- ja kampaamopalveluja.

Aulatiloissa voi seurailla keskuksen elämää ja kahvio palvelee päivittäin aamusta iltaan. Herkuttelupäivänä voi lähteä Ravintola Kangaspolkuun ”ulos syömään” tai tansseihin poistumatta rakennuksesta.

Tervetuloa asukkaaksi turvalliseen ja esteettömään, viihtyisään huikean palveluvalikoiman taloon!

Tervetuloa tutustumaan Ryhmäkoti Varvikkoon, sen henkilökuntaan ja koko Kuntoutuskeskus Kankaanpään palvelukonseptiin.